Gorenje NRK6191GHW, combină albă de 325 litri

Gorenje NRK6191GHW e un model premium dotat cu No Frost Plus la congelator și frigider. Consumul energetic e și el unul de care trebuie ținut cont întrucât e vorba despre 299kWh/an și în acest fel are clasa de eficiență energetică A+.
Mulțumită capacității mari de 325 litri acest model e unul pentru persoanele interesate de ceva care să poată ține la rece cât mai multe alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat avansat din toate punctele de vedere.
Poate că din imaginea de alături nu se vede, dar trebuie să știți că vine cu uși reversibile, adică pot fi montate așa încât să se deschidă înspre stânga sau dreapta. Aces lucru e deosebit de util pentru cei care au o bucătărie înghesuită.


Lucruri pozitive

Are tehnologia IonAir cu MultiFlow 360 care imită procesul natural de ionizare… în acest fel mâncarea rămânând mai mult timp proaspătă. Acel Multiflow presupune că aerul rece e distribuit pe mai multe căi.
Pentru fructe și legume există un sertar mare numit Crisp Zone. Acesta are funcția Humidity Control care presupuen o temperatură săcută și posibilitatea ajustării umidității așa încât alimentele să rămână proaspete mai mult timp.
Pentru carne și alte alimente (pește, legume, fructe) există un sertar numit Fresh Zone și este un sertar cu cea mai scăzută temperatură din frigider.
În cazul în care doriți să depozitați alimente voluminoase precum curcan atunci pentru acestea există XXL Space Box. Acest sertar e localizat în congelator.
Nu trebuie nici dezghețat și nici decongelat deoarece aceste procese sunt automate mulțumită tehnologiei No Frost.

Lucruri negative

Culoarea e una albă și poate că era interesat dacă era disponibil pe gri-inox.

Concluzie

Combina Gorenje NRK6191GHW e una a anului 2018 și se adresează celora interesați de un frigorific capacitiv (325 litri net) și cu o înălțime medie (185 centimetri).
Evident că nu sunt de neglijat nici facilitățile premium precum No Frost și Multiflow, dar acestea sunt niște bonusuri.

Te-ar mai putea interesa