Gorenje NRK6191CX, combină clasa A+ cu NoFrost Plus

Combina frigorifică Gorenje NRK6191CX se adresează persoanelor interesate de un model eficient energetic și care să aibă o înălțime de 185cm (să nu fie prea înaltă). Capacitatea netă a frigorificului e de 307 litri, iar acest lucru înseamnă că o să puteți pune o mulțime de alimente la păstrare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium de la un producător sloven care face electrocasnice din anii 50.
Din imaginea alăturată puteți observa că arată foarte bine. E realizat din oțel inoxidabil (inox veritabil), iar pentru ca să nu se lase amprente are un învelș special numit Touch Free.

Gorenje NRK6191CX

Caracteristici

Modelul de față e unul cu o capacitate mare de 307 litri, fiind vorba despre una netă.
Are No Frost la congelator cât și la frigider, iar din această cauză e caonsiderat ca fiind un frigorific Full No Frost.
Facilitatea Ion Air e una care presupune că în aer sunt eliberați ioni care combat bacteriile sau mai corect spus formarea bacteriilor.
Congelatorul are o capacitate de congelare de 5 kilograme la 24 de ore. Despre acesta trebuie spus că are 3 compartimente. Că tot am scris despre congelator ar mai trebui să menținez că acesta are funcția Fast Freeze care presupune o congelare rapidă. Astfel, mâncarea e înghețată la -24 grade după care după 2 zile funcția e oprită și temperatura revine la setarea inițială.
Partea de frigider e una cu 4 rafturi, iar ușa acestuia are 3 suporturi. Are și compartimente speciale pentru fructe și legume situate în partea inferioară.

Avantaje

Principalele avantaje ale achiziționării acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție deloc mare, tehnologiile și facilitățile integrate precum și eficiența energetică.

Verdict

Recomand Gorenje NRK6191CX celora interesați de un model care să arate bine și care să poată ține la păstrare o cantitate mare de alimente.
În momentul de față vine cu garanție de 2 ani, dar aceasta poste fi extinsă la mai mult (3-4 ani) pentru cei interesați în a beneficia de mai multă siguranță.

Te-ar mai putea interesa