Gorenje NRK 68SYW

Combina frigorifică Gorenje NRK 68SYW e una din clasa Simplicity care e o clasă premium. Are caracteristici tehnice bune: clasa A+, compartimente special pentru pește, volum de 305 litri, No Frost și funcție eco. Deci e o combină spațioasă cu funcționalitate ridicată, design plăcut și răcire eficientă cu reducerea formării de gaz. Congelatorul nu are compartiment BigBox, dozatoare sau control electronic. Are mânere verticale cu o formă confortabilă, iar finisajul putea fi pe inox, dar și așa arată foarte bine pe alb. Alternative cu caracteristici similare sunt destule, doar că nu toate sunt realizate așa de bine și nu au aceleași dotări (suporturi, compartimente). Acest NRK 68SYW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Are o capacitate de 305 litri care e cea netă și cea care vă interesează. Aceasta e împărțită astfel: 230 litri la frigider și 75 litri la congelator. Clasa A+ presupune un consum anual de circa 292 kWh și care e ok pentru o astfel de capacitate. Frigiderul nu are e dotat cu dozatoare ci numai cu: rafturi din sticlă, compartimente speciale și suporturi pe ușă. Congelatorul său e dotat cu No Frost care nu permite formarea de gheață și astfel se reduce consumul de energie. Are trei compartimente și o capacitate de congelare de 4 kg la 24 ore.

Pe partea de design are uși reversibile, culoarea albă, iluminare și mânere verticale. Ușile sale se deschid standard spre dreapta iar dacă nu-l veți pune într-un colț unde deschiderea ușilor e incomodă, nu văd de ce ați schimba direcția de deschidere a ușilor. La capitolul funcții are funcție eco, super congelare și super răcire. Funcția de super-congelare e tipică congelatoarelor și menține calitățile alimetelor pentru o perioadă mai lungă. Suporturile incluse sunt cele pentru ouă și sticle.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă un volum generos, consum potrivit de energie care se vede și în clasa de eficiență energetică, arată bine chiar și la interior, sistem de răcire avansat pentru congelator etc.

Minusuri: nu are control electric.

Concluzie

Acest Gorenje NRK68SYW e o combină reușită oferită de un producător cu experiență. Se adresează celor care vor un frigider mai mare, iar pentru cei care consideră cu acest congelator nu e suficient, pot achiziționa și un congelator sau ladă frigorifică. Dacă vi se pare prea scumpă, puteți opta pentru rate fixe deoarece e o investiție bună pentru bucătăria dumneavoastră.

Te-ar mai putea interesa