Gorenje MO23DGW, cuptor cu microunde

Cuptorul cu microunde Gorenje MO23DGW e unul de 23 litri, cu putere de 800 W, control digital și finisaj pe alb. Astfel de modele sunt numai bune pentru aproape orice însă datorită capacității sale nu puteți găti prea multe. Dacă nu vă place că e prea mic, puteți alege un cuptor mai mare și trebuie să știți că prețul e ceva mai piperat. Un astfel de aparat reprezintă cea mai rapidă soluție de încălzire, dezghețare și gătire deoarece e mic. Acum depinde și de cantitatea de mâncare care doriți să o preparați. E bine, că are control electronic deoarece parcă e mai ușor de folosit iar ecranul LED e util și el.

Prețul unui aparat electrocasnic mic nu e chiar de neglijat în special că are tehnologii destul de avansate și funcțiile sunt destul de bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Pe partea de volum, are 23 litri și dacă considerați că e prea mic, puteți alege unul mai mare dar care va fi mai scump. Ca și dotări are: o putere de 900W, grill, panou cu control digital, ecran LED etc. Puterea grill-ului nu trebuie neglijată și e normal să fie mai mare decât cea a cuptorului – 1000 W. Nu e cu mult mai mare dar veți putea găti cam orice dar e bine ca mâncarea să fie în cantități mai mici.

Ca și funcții are: dezghețare, ceas, timer, 5 nivele de putere, protecție copii, semnal sonor, Easy Cook (e o funcție ceva mai specială). Aparatele cu control electronic au nevoie de sistem de blocare a butoanelor (protecție copii) deoarece copii pot apăsa ușor pe ele și să modifice programul. Suportul rotund are un diametru de 27 cm și e nevoie de un vas destul de mare pentru a pune un vas generos.

Plusuri: e puternic, are grill, suportul de interior e destul de mare, arată bine și mi se pare destul de ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje MO23DGW e o alegere destul de interesantă și spre deosebire de un aragaz, acesta poate fi pus oriunde și poate să facă cam același lucru ca și cuptorul unui aragaz. Însă pentru că e mai mic, va termina mult mai repede acele sarcini.

Te-ar mai putea interesa