Gorenje MO17MW, cuptor cu microunde cu control mecanic

Cuptorul cu microunde Gorenje MO17MW e un model destul de accesibil pentru că nu oferă dotări premium, dar poate că nici nu aveți nevoie de ele. Un astfel de aparat poate fi folosit pentru a încălzi alimente sau chiar o băutură, dar recipientul nu trebuie să fie din plastic. Puteți obține popcorn la cea mai mare treaptă, dar și alte preparate (sunt rețete pe internet). Nu veți putea găti orice cu acesta deoarece nu are o putere foarte mare și depinde de volumul oferit. Cu alte cuvinte, dacă vreți să faceți mai multe cu el, trebuie să investiți mai mult într-un aparat.

Dacă nu vreți decât funcțiile clasice de încălzire, atunci acest cuptor e cel ideal. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceste cuptoare pot fi de diferite dimensiuni, dar diferențe sunt mici la variantele mai accesibile. Acesta are un volum de 17 litri, adică interiorul e destul de încăpător. De aceea are un suport generos – diametru de 24.5 cm, care poate fi văzut în clipul de la final. Funcțiile sunt cele 6 trepte care pot fi alese cu butonul de sus.

Butonul de jos e timerul mecanic, adică poate fi aleasă durata programului de încălzire. Alte variante mai scumpe oferă un timer digital, astfel că veți ști exact câte minute mai sunt până la final. Designul e simplu cu o ușă fumurie din sticlă care se deschide spre stânga ca la multe alte modele.

Păreri pro și contra

Un cuptor ca acesta ocupă puțin spațiu pe blat și poate fi mutat cu ușurință datorită greutății scăzute. Un panou mecanic oferă puține funcții și e ușor de folosit datorită pictogramelor. Dacă considerați că nu vă descurcați, puteți să consultați manualul de instrucțiuni.

Gorenje MO17MW e un aparat electrocasnic de dimensiuni reduse care poate fi pus cam oriunde și cred că va fi de folos. Nu trebuie instalat neapărat într-o bucătărie, puteți să-l puneți în birou dacă vreți să vă încălziți prânzul ori o cafea. Pentru cei care vor să-l vadă mai de aproape ori cum funcționează, am pus acea prezentare de mai jos.

Te-ar mai putea interesa