Gorenje MO 20 DGE

Cuptorul cu microunde Gorenje MO 20 DGE e foarte asemănător cu SMO 20 DGW din punct de vedere al fiabilității, doar că are un preț cu vreo 20 de lei mai mic deoarece costă mai puțin având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Prețul e foarte bun din moment ce are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4 contra 60 lei și din acest motiv (al garanției mari) spun că are o fiabilitate bună. Iar dacă analizăm bine detaliile tehnice atunci ne putem da seama că și raportul dintre preț și calitate (capabilități) e bun. Alături sunt și câteva imagini oficiale pentru ca să-ți faci o părere despre cum arată.

Poze

Cum arată din față
Butoanele

Specificaţii tehnice

Modelul de față vine pe gri, iar dacă vreți ceva pe negru atunci ar trebui să alegeți un MO-20 DB. Gorenje MO 20 DGE are un volum de 20 litri, iar puterea cuptorului e de 700 W și cea a grătarului e de 900, însă s-ar putea ca pe ale site-uri să fie specificate alte valori de putere deoarece puterea poate fi ajustată pe 5 trepte. Grill-ul e foarte util dacă stați la bloc sau dacă vreți să faceți ceva rapid deoarece dacă stai la bloc e cam greu să ieși pe balcon să prepari ceva.

Păreri pro şi contra

Pentru achiziția acestui aparat ar fi în primul rând brandul, în al doilea rând capabilitățile și după aceea prețul mic, faptul că vine cu accesorii (suport rotund de circa 24 centimetri). Din păcate ar și câteva lipsuri cum ar fi rotisorul și faptul că nu e dotat cu protecție pentru copii mici. Probabil că te va incomoda greutatea de aproximativ 12 kilograme, dar dimensiunile sunt reduse și astfel nu va ocupa prea mult spațiu acolo unde dorești să-l amplasezi.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui cuptor bun atunci modelul MO 20 DGE al Gorenje ar fi recomandarea mea. Arată bine la exterior și poate că acea culoare inox te induce în eroare și te-a făcut să crezi că e din inox, dar nu e așa deoarece aceea e doar culoarea. Butoanele fiind mari și în dreptul lor fiind notat ce face fiecare nu cred că va fi nevoie să citiți manualul de utilizare, dar nu ar strica să aruncați o privire deoarece poate învățați ceva instrucțiuni de care nu știați ori care sunt particulare acestui electrocasnic.

Te-ar mai putea interesa