Gorenje MO-20 DB, cuptor microunde

Cei de la Gorenje fac cuptoare cu microunde bune, iar unul de recomandat e cuptorul cu microunde Gorenje MO-20 DB deoarece are o capacitate de 20 litri şi o putere de 700W. Vine cu multe programe şi funcţii care pot fi accesate de la butoanele de pe panoul de control din partea dreaptă.

Vine pe negru şi din punct de vedere vizual e mai plăcut decât modelele pe alb sau gri şi ar fi recomandat de numărul mare de programe, funcţiile utile (dezgheţare, protecţie a copiilor etc), greutatea redusă şi de preţ deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Despre fiabilitate trebuie să spun că e la fel de bună ca cea a modelului MO 17 DS şi asta deoarece are o garanţie de 2 ani extensibilă până la 4.

Poze

Aş fi vrut să pun mai multe imagini cu acest model, dar nu s-a putut.

Cum arată

Specificaţii tehnice

Gorenje MO-20 DB are o capacitate modică de 20l şi o putere suficient de mare pentru a prepara mâncăruri sau pentru orice alte sarcini la care doriţi să utlizaţi electrocasnicul. Din nefericire nu are grill, dar în schimb are multe funcţii cum ar fi cea de dezgheţare, easy cook sau crustă.
Dacă puterea de 700W a cuptorului vi se pare mare atunci o puteţi ajusta pe 5 nivele în funcţie de cât doriţi.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu accesorii cum ar fi un suport rotund de 24,5 centimetri, nu costă mult (preţul la magazinul recomandat de mine e mai mic decât preţul recomandat de producător), volumul e mare, iar puterea poate fi reglată pe mai multe nivele. La puncte pro achiziţia intră şi funcţiile (încălzire rapidă, de dezgheţare etc), dar şi greutatea care nu e mare şi astfel poate fi mutat în caz de nevoie.
Contra: în opinia mea nu are vreun minus. Poate doar panoul de control care are cam multe butoane.

Concluzie

MO-20 DB de la Gorenje e un electrocasnic modern care poate înlocui sau completa un aragaz deoarece nu consumă gaz, ci doar curent şi mâncărurile pot fi preparate mai uşor şi fără a purta grija combustibilului.

P.S.: Pe diferite site-uri acest produs are putere de la 700 la 1200W şi asta e aşa deoarece puterea e reglabilă. Astfel poate că alte magazine scriu că aparatul are puterea de 800W, pe când pe site-ul producătorului e specificat 1200 (puterea maximă).

Te-ar mai putea interesa