Gorenje MO 17 DW, cuptor microunde

Dacă eşti o persoană preocupată de achiziţionarea unui electrocasnic de găstit mic la un preţ cât mai bun atunci un cuptor cu microunde Gorenje MO 17 DW ar fi destul de bun deoarece vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e exemplar. Arată foarte bine așa pe alb, iar butoanele sunt amplasate așa încât să poată fi accesate rapid și foarte eficient chiar și de persoanele bătrâne. Iar, despre display pot spune că e și el unul foarte informativ cu cifre mari ușor de văzut și de cei care au probleme cu vederea. Din poza de alături se poate vedea că arată identic cu MO 17 DS și singura diferență dintre aceste două modele ar fi cea de preț și de capabilități (modelul scump are volum de 18 litri).

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

N-aș putea spune că Gorenje MO 17 DW excelează pe partea de detalii tehnic, dar nu stă nici prea rău deoarece are o capacitate de 17 litri și o putere de 700W care e reglabilă pe 5 nivele. Are 8 programe și e dotat chiar și cu o funcție de dezghețare. Are ceas, iar la finalul ciclului vă avertizează printr-un semnal sonor. Dacă copilul dumneavoastră va fi tentat să se joace la aparat atunci ar trebui știut că acest cuptor vine cu protecție pentru copii. Are funcția de încălzire rapidă și vine chiar și cu un suport rotund care are un diametru de 24 centimetri, cu aproximație.

Păreri pro şi contra

Pro: e realizat de un brand care se laudă că face doar electrocasnice premium; nu costă mult deoarece are un preț de sub 300 lei; garanția de 2 ani e una foarte bună care demonstrează fiabilitatea aparatului, iar dacă e nevoie de o „fiabilitate” superioară atunci se poate extinde garanția la 4 ani; vine cu un accesoriu – suport rotund; greutatea e de foarte puțin peste 10 kilograme ceea ce îl face ușor de amplasat acolo unde doriți. Contra: nu are grill; volumul e cam mic, iar puterea e și ea cam mică.

Concluzie

Modelul MO 17 DW al celor de la Gorenje e unul care nu consumă mult și care e foarte eficient în prepararea mâncărurilor favorite. Referitor la consumul de energie electrică, acesta e mic deoarece și puterea e mică, dar suficientă așa încât să gătiți rapid… având chiar 5 nivele de putere. Din păcate nu pot pune un preview video deoarece fiind un model destul de nou nu a apucat nimeni să-i facă un filmuleț.

Te-ar mai putea interesa