Gorenje MO 17 DS

Cuptorul cu microunde Gorenje MO 17 DS este unul dintre cele mai populare cuptoare existente pe piață deoarece are o capacitate de 18 litri și un preț de sub 300 lei. Alte motive pentru care e așa de apreciat ar fi faptul că e produs de un brand de renume în domeniul electro – Gorenje și faptul că are o putere de 700W.

Aspectul exterior e plăcut și asta o să o puteți vedea din imaginile de mai jos, dar nu cred că este importat aspectul ci ceea ce puteți face cu electrocasnicul de față. Normal că există așa electrocasnice mai capabile cum e GE109MST de la Samsung, dar costă dublu și nu știu dacă o să aveți nevoie vreodată de grill sau dacă vă e util faptul că e din inox. Prețul lui MO 17 DS este unul destul de bun și în schimbul acestor bani primiți un electrocasnic de nota 10 cu – (deoarece nu are grill) care are are numeroase funcții (cum e cea de dezghețare) și 5 setări de putere. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

Gorenje MO 17 DS este un cuptor care are o putere de 700W și din păcate nu are grill, dar sunt sigur că o să găsiți diferite metode prin care să faceți un grătar. Un lucru tare la MO 17 DS e că panoul de comandă e digital și afișarea se face pe un ecran LED (știu că majoritatea cuptoarelor din zilele noastre sunt digitale, dar în urmă cu ceva timp nu toate erau digitale).

Puterea e de 700, dar există cinci nivele de putere prin care puteți seta de cât aveți nevoie. De asemenea are și funcție de dezghețare ceea ce se va dovedi util deoarece nu mai trebuie să așteptați ore în și pentru ca niște legume congelate să se dezghețe.

La pachet e inclus și un suport rotund care vi se va dovedi util deoarece nu o să trebuiască să ocupați o farfurie. Acest cuptor vine la pachet și cu câteva funcții cum ar fi cea de protecție a copiilor și Easy Cook.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e accesibil și performanțele sunt foarte bune (la dezghețat, gătit și încălzit). Puterea nu e cea mai mare, dar e una medie și suficientă
Contra: probabil că greutatea de aproape 10 kilograme va face electrocasnicul greu de mutat, dar până la urmă nu trebuie să fie portabil ca un laptop.

Concluzie

Te-ar mai putea interesa