Gorenje MMO 20 DW, cuptor cu microunde alb

Cuptorul cu microunde Gorenje MMO 20 DW e unul destul de simplu și se poate observa și din poza de jos. Totuși, are control electronic și nu mecanic. Îmi plac mai mult cele care au un ecran LED și butoane pentru selectarea programelor, și mai puțin cele cu butoane rotative. Chiar și timerul e mai util la aceasta deoarece e vizibil de la o distanță mai mare, dar oricum majoritatea cuptoarelor au și avertizare sonoră. Cu un așa aparat puteți găti, încălzi ori chiar dezgheța alimente. Prefer cele cu grill pentru a găti diverse mâncăruri, dar să nu credeți să poate înlocui un aragaz.

Acest aparat e bun pentru cantități mici de alimente iar pentru sarcini mai mari, apelați la aragaz. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitatea cuptorului e una de 20 litri deci e aproape cât media, dar există destul modele cu volum peste 20 litri. Cu cât e mai mare, cu atât trebuie să fie și mai puternic. E nevoie de un cuptor mai mare dacă vreți grill sau alte dotări speciale. Are o putere de 800 W care e suficientă pentru o astfel de capacitate.

E dotat cu un afișaj LED, panou digital, 8 programe, ceas, timer, protecție copii, ușă ultra rece și gătire multi-level. Deci pot spune că nu-i lipește nimic. E bine că se pot bloca butoanele deoarece copii pot apăsa cu ușurință pe unele butoane, de aceea astfel de aparate se pun undeva mai sus unde ei nu pot ajunge. Suportul de 25.5 cm de la interior e perfect pentru vase ceva mai mari și e bine să nu puneți mâncarea pe el ci într-un vas.

Plusuri: are destule funcții, control electronic decent, ușor de folosit, este fiabil și eficient.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje MMO 20 DW e una dintre cele mai accesibile soluții pentru tineri și nu numai. dacă nu vreți să vă încălziți mâncarea în cuptorul aragazului deoarece consumă multe resurse și durează mult, un astfel de cuptor cu microunde o poate face mult mai repede. Chiar dacă e compact, acesta are o oarecare utilitate.

Te-ar mai putea interesa