Gorenje MCB6BA, multicooker

Pentru cei care vor să gătească sănătos le recomand multicooker-ul Gorenje MCB6BA care poate prepara o cantitate de undeva în 6 litri de mâncare deoarece atât e capacitatea sa. Ca programe are 9 la număr și te vor ajuta să prepari mâncarea preferată cu un efort minim… reglările putându-se face de la panoul digital.
Pe la televizor face reclamă la diferite modele de aparate similare însă acesta e mult peste deoarece vine de la un brand cunoscut și european, mai exact e un brand localizat în Slovenia.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat foarte popular și câteva accesorii care te vor ajuta să gătești cu un efor minim. În cazul în care te interesează cum arată atunci din imaginea de alături îți poți face mai bine o părere… aparatul fiind unul argintiu cu negru.

Aparatul
Aparatul

Dacă nu știați, acest aparat de gătit e unul premium care poate fi utilizat la prepararea multiplelor feluri de mâncare. Însă nu acesta e atuul său (că poate fi util preparării multiplelor tipuri de alimente), ci că prepară alimente sănătoase și nutritive. Astfel alimentele își păstrează proprietățile… și cel mai important – aroma. Gătirea nu se face cu prea multă apă, iar acesta e motivul principal pentru care alimentele și mineralele nu sunt dizolvate… sau pierdute.

Atuurile modelului de față sunt prețul nu prea mare, că e ușor de utilizat și că are acele 9 programe utile. (Acestea ajută la prepararea alimentelor cum ar fi supă, orez, deserturi, tocană etc.) Un alt mare plus e că este eficient energetic deoarece are un consum energetic cu până la 70 procente mai mic.
Vine și cu accesorii cum ar fi lingură și pahar de măsurat, accesorii care se vor dovedi utile pentru că te vor ajuta să gătești „la boloboc”.

Concluzia mea legată de acest model e că merită achiziția deoarece poate înlocui un cuptor incorporabil ori un aragaz… pe partea de cuptor. Nici nu e complicat de utilizat, iar dacă nu vă descurcați cu ceva atunci puteți apela cu încredere la manualul cu instrucțiuni de utilizare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Gorenje MCB6BA, multicooker”

Comentariile sunt închise.