Gorenje K776W

Gorenje K776W e un aragaz de tip mixt care are plita pe gaz, iar cuptorul e de tip electric. Nu trebuie să vă faceți prea mari griji cu referire la consumul de curent al cuptorului de oarece aparatul are clasa de eficiență energetică A. Astfel chiar dacă îl luați la un preţ bun Vezi prețul special de azi », pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii prin facturi mai mici la curent.

Poze

Se poate vedea că are un design unic, butoanele nu sunt poziționate în linie, ci sunt în jurul acelui mic ecran. Dimensiunile aparatului nu sunt exagerate deoarece are o lățime de 50 centimetri, iar dacă vrei să știi ce greutatea re atunci trebuie spus că are undeva la 49 de kilograme.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Electrocasnicul de față e unul foarte bun prin prisma specificațiilor. Dacă e să-i analizăm dimensiunile atunci realizăm e făcut așa încât o hotă să fie poziționată optim deasupra lui.
Vine cu câteva caracteristici speciale care nu le găsești pe alte modele similare, iar acestea sunt ventilatorul din cuptor și grill-ul. Da, grătarul e întâlnit pe majoritatea aragazurilor, dar ventilatorul nu.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul extrem de bun; puterea arzătoarelor e una normală; garanția e ok și își pune amprenta asupra fiabilității care e și ea una bună; grill-ul o să vă ajute la prepararea mâncărurilor preferate când afară nu e o vreme prea frumoasă pentru a face focul la grătar; vine cu accesoriile normale care sunt două tăvi și grătarul din cuptor… care l-am menționat anterior; partea electrică a electrocasnicului nu consumă mult curent și de aceea aparatul are clasa de eficiență energetică A.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă din diferite motive vrei un aragaz a cărui cuptor să fie electric atunci cred că acesta ar fi numai bun. Două dintre motivele pentru care ai alege un astfel de model sunt dacă folosești des cuptorul și dacă vrei să gătești mai rapid. Dacă folosești des cuptorul unui aragaz (complet) pe gaz atunci riști să termini rapid butelia… dacă folosești butelie.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Gorenje K776W”

  1. Eu am unul foarte asemanator si pot zece ca e foarte bun deoarece nu mai ai grija gazului daca folosesti des duba.

Comentariile sunt închise.