Gorenje K55303AW, aragaz cu timer digital și cuptor electric

Aragazul Gorenje K55303AW e un model mixt interesant deoarece cuptorul e unul multifuncțional și prețul aparatului e destul de mic. Pot spune că face parte din segmentul premium chiar dacă e pe culoarea albă, poate unor utilizatori nu le plac aparatele pe inox sau argintiu. Aragazurile mixte sunt cele mai populare și apreciate modele de pe piață deoarece oferă o plită puternică și un cuptor care încălzește uniform. Totuși, cuptorul nu e același la toate, deoarece la aragazul de jos e vorba de unul multifuncțional și cu dotări interesante.

Nu prea sunt aragazuri mai bune decât acesta și nici nu văd ce nu v-ar plăcea la acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu prea aș avea multe de spus despre plită pentru că are o alimentare pe gaz, deci nu sunt incorporate tehnologii și nici nu dispune de funcții speciale. Totuși, vine cu un capac din sticlă care dă un plus de eleganță aparatului și acesta va proteja peretele în caz că gătiți ceva pe perete.

Cuptorul său e motivul pentru care veți alege acest model deoarece are: grill, timer, iluminare interioară, convecție aer fierbinte, ventilator, sistem ușă rece. Se pot oferi mai multe detalii despre moduri de încălzire, dacă vă interesează: infra gril, infra gril și ventilator, element pentru încălzire superioară și inferioară, convențională cu ventilator și Aqua Clean (curățare mai ușoară).

Nu ocupă spațiu deoarece lățimea sa e de 50 cm, însă adâncimea nu poate fi mică cu așa dotări -60 cm.

Păreri pro și contra

E multe peste un aragaz clasic și de aceea costă aproape cât două modele. Poate că la început vi se pare prea scump, dar trebuie să studiați puțin piața și veți observa că acesta oferă dotări foarte importante pentru a obține rezultatele dorite și cuptorul e foarte important. Mâncarea friptă nu e foarte sănătoasă, ci mai bine optați să o preparați la cuptor iar cu un cuptor electric, mâncarea nu va fi arsă.

Gorenje K55303AW are un preț foarte bun pentru ce oferă și chiar reprezintă varianta mai accesibilă la un pachet de incorporabile. Totuși, plita nu e foarte lată pentru cei care vor să folosească toate arzătoarele în același timp și poate chiar să pună vase de dimensiuni generoase.

Te-ar mai putea interesa