Gorenje JC 800 Y, storcător fructe-legume

Dacă sunteţi în căutarea unui storcător eficient şi ieftin, recomandarea mea ar fi un storcător de fructe şi legume Gorenje JC 800 Y. Îl recomand pe acesta deoarece e realizat din materiale de bună calitate, poate să stoarcă fructe întregi (alimentare XXL), vine de un producător bun şi e puternic (800 W). Acesta e ideal pentru a scoate cât mai mult suc din fructe sau legume, e util pentru întreaga familie şi e foarte uşor de folosit şi curăţat. Acesta poate fi pus oriunde doriţi deoarece nu ocupă loc, nu e greu de transportat iar recipientele nu sunt incorporate ci alături (pentru pulpă şi suc). Dacă nu ştiţi pentru care model să optaţi deoarece nu vă pricepeţi, optaţi pentru acesta deoarece nu veţi regreta în special că beneficiaţi de transport gratuit. Modelul JC 800 Y are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
Văzut de sus

Specificații tehnice

Nu vine cu prea multe specificaţii tehnice dar cred că ar fi suficient dacă voi enumera cele mai importante dintre ele. Având în vedere puterea de 800 W, poate să stoarcă fructe şi legume precum mere, pere, morcovi etc. Are două recipiente (suc şi pulpă) şi tot atâtea trepte de viteză (2 trepte). Caracteristicile speciale sunt la fel de multe ca şi cele tehnice, adică puţine: vine cu picioare anti-alunecare, alimentare XXL şi e uşor de curăţat. Greutatea sa e de numai 3.5 kilograme iar dimensiunile cu de 33 cu 36 cu 22 cm.

Storcătorul Gorenje JC800 are un design ergonomic, prietenos (alb cu galben) şi deci foarte reuşit. S-ar putea să existe variante şi pe alte culori în special că în codul acestui aparat e pusă şi litera Y (yellow=galben). Dacă consideraţi că nu vă descurcaţi, vă recomand să cititţi manualul de instrucţiuni (care e disponibil şi în limba română).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: pulpă rezultată în urma stoarcerii e destul de uscată deci stoarce aproape tot sucul din fructe şi legume, recipientul pentru suc vine cu o protecţie care nu permite trecerea spumei. Majoritatea fructelor nu trebuie decojite (doar spălate), singurele fructe care trebuie decojite sunt citricele (acelaşi lucru şi în cazul legumelor). Un alt plus ar fi preţul care e unul foarte bun, chiar competitiv.

Minusuri: la un aşa preţ, chiar nimic.

Concluzie

Acest storcător Gorenje JC 800 Y e foarte bun din punct de vedere al performanţelor, construcţiei şi al dotărilor (inclusiv accesoriile).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Gorenje JC 800 Y, storcător fructe-legume”

  1. am cumparat acum o luna acestor starcator de fructe si legume, dar nu este eficient. Stoarce tot, dar se face multa spuma in bolul de suc. Sin 2 kg de mere mi-a iesit cam 350 ml suc, restul spuma. Plus ca nu arunca bine resturile de fructe in bolul lor ci raman undeva, in sita. Asa ca trebuie sa cureti sita dupa ce reciepientul de suc s-a umplut prima data si repeti procedura. Singurul inconvienient. Restul e ok.

Comentariile sunt închise.