Gorenje IT614ASC

Dacă sunteți în căutarea unei plite eficiente și foarte elegante, atunci recomandarea mea e plita incorporabilă cu inducție Gorenje IT614ASC. Chiar dacă are un preț ușor cam piperat încălzirea celor 4 zone e instantanee dar e obligatoriu să aveți vase feromagnetice. Comparativ cu plitele pe gaz și vitroceramice, aceasta încălzește cu 50% mai repede și deci are un randament foarte bun. Un alt avantaj ar fi că plita nu se încălzește ca și la ce le vitroceramice (e ideală pe timpul verii și nu necesită o protecție împotriva copiilor). Întradevăr gazul e mai ieftin, însă dacă vreți să spuneți adio buteliilor cu gaz, aceasta e cea mai inteligentă soluție. Design-ul său e unul mai mult decât elegant și se poate observa că are butoane senzitive și display LED. IT614ASC are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
De sus

Specificații tehnice

Alimentarea ei e electrică prin inducție și acest lucru e evident din poze. Butoanele sale sun așezate în partea din față și sunt de tip touch iar în dreptul fiecăruia are un afișaj LED. Zonele de ardere sunt suficient de mari și puternice pentru a face față: cel mic are 2 kW, cele normale și cel mare au 2.3 kW. Diferențele dintre cele normale și cel mare e doar de dimensiune dar având în vedere că e un model pri inducție, nu veți avea probleme. Pe partea de funcții are blocare butoane (pentru copii), indicator căldură, butoane tactile, cronometru și afișaj electronic. Suprafața ei e realizată din sticlă iar design-ul ei e foarte elegant și simplu în același timp.

Gorenje IT614ASC are toate dotările necesare sau mai bine zis vine cu toate funcțiile de care aveți nevoie ori de câte ori doriți să gătiți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e una dintre cele mai performante plite de pe piață și nu e foarte scumpă (dacă o comparăm cu restul), însă una vitroceramică e cu vreo 700 lei mai ieftină însă acea nu e la fel de eficientă și deci aceasta e o investiție mai bună (economisiți bani și timp).

Minusuri: nu oricine și-o poate permite.

Concluzie

Chiar dacă Gorenje IT614ASC e un aparat cu un preț piperat e o alternativă mult mai eficientă decât una cu protecție ceramică, iar pentru că are un randament mare, veți economisi și bani deoarece va termina mai repede. Eu spun că oferă multe avantaje dar să nu folosiți vase din aluminiu ci doar din materiale feroase.

Lasă un comentariu