Gorenje IQ634USC, plită vitroceramică cu cronometru

Discutăm de o plită vitroceramică premium adică cu numeroase funcții inteligente și tehnologia de încălzire nu e cea standard, ci e cu inducție. Gorenje IQ634USC e un model care nu și-l permite oricine, însă prețul e destul de corect că doar funcțiile IQ nu sunt chiar standard. Până la urmă discutăm de o serie nouă care nu prea are concurență la capitolul funcționalitate, dar și puterea totală instalată e foarte bună. Cronometrul e foarte util atunci când știți exact cât timp trebuie să stea un anumit preparat pe plită și nu vreți să stați lângă ea până la final.

Panoul de control e unul deosebit, în sensul că nu-l veți vedea la oricare alt model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele patru arzătoare sun de dimensiuni mari și normale, deci nu veți găsi un arzător mic. Panoul de control nu e foarte vizibil deoarece are butoane touch și pot fi acționate cu ușurință. E recomandat să consultați manualul său deoarece e o plită diferită față de cea anterioară și nu pate fi comparată cu cele pe gaz.

E la fel de mare ca oricare altă plită și poate fi întreținută ușor datorită inducției care e un sistem de încălzire diferit față de cel clasic. Astfel, plita e rece tot timpul și doar vasele se încălzesc pentru că sunt feromagnetice.

Păreri pro și contra

Plita se descurcă fare bine indiferent ce preparat va fi gătit pe aceasta, iar funcțiile sale vor fi chiar utile: IQsteam (când gătiți cu abur legumele), IQpro (gătit la temperatură joasă pentru o perioadă mai lungă), IQpoach (menține o temperatură constantă), IQgrill (ca și cum ați prepara la un grătar) și IQboil (fierbere fără dat în foc). Bineînțeles, interfața sa poate fi blocată pentru ca cei mici să nu umble accidental la ea când e în funcțiune și să vă strice planurile.

Gorenje IQ634USC e un aparat incorporabil care merită ales alături de un cuptor corespunzător, adică mă refer la unul multifuncțional care poate fi de la același brand dacă vreți să se potrivească perfect.

Te-ar mai putea interesa