Gorenje ICG2000SP, plită electrică

Plita incorporabilă Gorenje ICG2000SP e o alegere bună pentru cei care vor să economisească spațiu în bucătărie sau pur și simplu nu au nevoie de multe zone de gătit. Randamentul ridicat e destul de bun deoarece reduceți din timpul de fierbere sau gătire. Panou de control e destul de restrâns și se datorează butoanelor (sunt ceva mai mici și pictogramele sunt foarte utile). Jos am pus o poză cu aceasta și din ea se poate observa că are un singur arzător. Pentru studenți, elevi sau pensionari, acest aparat mi se pare foarte util.

Pe partea de buget, pot spune că nu veți depune un efort financiar mare. Nu sunt multe plite electrice ca și aceasta și multe dintre ele sunt incorproabile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Alimentarea electrică e una destul de bună pentru cei care nu au loc pentru o butelie cu gaz. Are un arzător poziționat central care poate fi setat după preferințe. Se poate alege o treaptă de încălzire din zece disponibile, adică poate fi ajustată temperatura. Alegerea opțiunii dorite se face ușor deoarece butoanele sunt însoțite de pictograme.

Pe partea de funcții are timer, adică puteți selecta când să se oprească plita. Finisajul pe negru lucios (sticlă) îi oferă o oarecare eleganță și poate da un plus de eleganță și bucătăriei. Dimensiunile sunt reduse și cred că vă puteți face ușor o idee despre cam cât de compactă e – 28 cu 35 cm. E cam cât o folie A4 și greutatea ei e de numai 2.3 kg (poate fi luată chiar și în excursie, o alimentați la mașină).

Plusuri: design elegant cu finisaj pe sticlă, are butoane touch, tehnologie cu inducție, multe funcții etc.
Minusuri: nu sunt.

Gorenje ICG2000SP e un aparat compact și care merită încercat deoarece oferă multe avantaje, nu necesită incorporare și deci poate fi pusă oriunde. Un avantaj oferit de acestea e acela că suprafața plitei nu se încălzește, ci nu mai vasul. Iar un dezavantaj mic oferit de tehnologia cu inducție e acela că e nevoie de vase din inox (așa e la orice altă plită cu inducție).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Gorenje ICG2000SP, plită electrică”

 1. Sunt ceva greseli in acest articol.
  1. nu conteaza daca vasele sunt sau nu de inox ci daca contin fier sau nu (atrage magnetul). Doar cele care atrag magnetul sunt bune (la fel e pentru toate plitele cu inductie)
  2. exista si parti negative precum:
  – ventilatorrul e cam galagios
  – plita poate fi prea mica pentru unele tigai
  – sunetul touch-ului e cam puternic dupa unii
  3. suprafata plitei se incalzeste, dar de la oala sau tigaia de pe plita (deci nu puneti mana pe plita imediat dupa ce ati fiert ceva inainte)
  4. Similare sunt (a se da search pe Google pentru plita inductie un ochi)

Comentariile sunt închise.