Gorenje IC 2000SP

Dacă te interesează cea mai ieftină plită incorporabilă de pe piață atunci îți recomand plita Gorenje IC 2000SP. E ieftină nu pentru că e de calitate îndoielnică, ci pentru că are doar un arzător. Unora care au o familie mică sau o bucătărie mică nu le trebuie mai mult și din acest motiv există plite cu doar un ochi. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și există numeroase avantaje ale folosirii IC 2000 SP cum ar fi: economisirea de curent, siguranța (risc minim de arsuri, iar curentul e transferat doar atunci când e așezată oala), încălzirea rapidă, controlul alimentării cu energie electrică.

Poze

Prezentare oficială

IC2000SP este de culoare neagră fiind realizată din sticlă. Dimensiunile normal că-i sunt reduse și din acest motiv are și o greutate mică de puțin peste 2,5 kilograme. Cablul e lung și astfel nu o să trebuiască să faci prea mult deraj pentru conectarea la rețea.

Specificaţii tehnice

IC 2000SP e pe inducție și are doar un arzător, după cum am specificat mai sus, iar butoanele îi sunt amplasate frontal. Arzătorul e unul mare care dispune de o putere de 2W. Chiar dacă e un electrocasnic, dispune de afișaj de tip electronic, taste touch și alte facilități cum ar fi timerul și deconectarea automată.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, prețul e foarte atractiv, e realizată de un brand de renume foarte apreciat pentru produsele sale, iar fiabilitatea e excelentă în principal datorită faptului că are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4 ani contra sumei 39 lei… care e una caraghios de mică.
Contra: are doar un arzător însă după cum spuneam dacă nu aveți nevoie de mai mult atunci se va dovedi o plită ideală pentru dvs.

Concluzie

În cazul în care aveți o bucătărie de vară ori nu aveți nevoie de un aragaz atunci plita IC 2000SP ar fi soluția ideală deoarece nu ocupă mult și nici nu consumă mult curent. Eu zic că e vorba despre o plită premium deoarece Gorenje face doar electrocasnice premium și acesta are afișaj electronic și butoane foarte interesante asemănătoare cu cele de pe telefoanele inteligente.

Te-ar mai putea interesa