Gorenje GV63321

Mașinile de spălat vase sunt electrocasnice indispensabile, iar mașina de spălat vase incorporabilă Gorenje GV63321 e un model al anului 2012 care se distinge prin prețul accesibil și capacitatea mare de spălare deoarece poate spăla undeva la 12 seturi. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și pe acești bani nu cred că poți achiziționa ceva similar deoarece în momentul de față fiabilitatea sa este extremă datorită faptului că are 5 ani garanție. Acest lucru e unul limitat, deoarece promoția e valabilă până pe 15 iulie.

Poze

Gorenje GV63321 e un electrocasnic care arată destul de bine și acest lucru se poate vedea din poza de mai jos. Faptul că poate fi incorporată e un mare plus deoarece în acest fel eliberați din spațiu în bucătărie, dar și arată mai bine. Culoarea modelului GV 63321 e albă și nu se poate comenta ceva cu privire la aspectul mașinii.

Aparatul

Specificaţii tehnice

GV63321 este un electrocasnic destul de eficient și acest lucru se poate vedea plin clasele de eficiență A la spălare, consum de curent și la spălare. Controlul mașinii e unul electronic și dispune chiar și de un display de tip LED. Acest display e unul clar și fiind cu leduri normal că nu consumă mult curent spre deosebire de unul LCD (dar fiind foarte mic chiar și dacă era cu cristale lichide tot nu consuma exagerat de mult curent deoarece nu e monitor ori televizor).

Păreri pro şi contra

Pro: dispune de programare întârziată de până la 9 ore; arată bine și faptul că e incorporabilă e un mare plus; prețul nu e mare, iar raportul calitate preț e unul foarte bun; despre fiabilitate nu se poate discuta decât de bine deoarece până luna viitoare pe 15 ilie garanția sa e de 5 ani, adică poate fi achiziționată cu garanție de 60 de luni.
Contra: nimic.

Concluzie

Eu cred că din nicio gospodărie modernă, pensiune ori restaurant nu trebuie să lipsească un astfel de electrocasnic, asta în cazul în care te respecți pe tine ori clienții tăi. Poate că pentru o familie compusă din două persoane un astfel de aparat nu ar fi de mare folos, însă când ai o familie XXL atunci nu poți pierde cu orele pentru a spăla vasele. Dintr-o pensiune nici nu ar trebui să lipsească așa ceva deoarece pensiunile au în general mult de lucru.

Lasă un comentariu