Gorenje GV61214, mașină de spălat vase incorporabilă

Această mașină de spălat vase Gorenje GV61214 e una complet incorporabilă și există variante și parțial incorporabile care arată ceva mai diferit dar eu prefer acestea deoarece dau un plus de eleganță. Spre deosebire de mașinile obișnuite, cele incorporabile sunt ceva mai scumpe dar se compensează cu designul și tehnologiile mai avansate. Din poza de jos se poate observa că panoul de control e ceva mai diferit decât la altele. Chiar și consumul de energie e mai redus și clasa A-10% e corespunzătoare. Nu există un alt tip de aparat care să poată facă toate acestea, dacă zilnic aveți de spălat multe vase, pahare, tacâmuri, accesorii etc, e nevoie de o astfel de mașină.

Prețul său mi se pare destul de bun pentru un incorporabil și trebuie să ținem cont și de cât poate spăla. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Capacitatea sa de spălare e de 12 seturi care e ușor peste medie iar clasa de eficiență la spălare e A ca și la uscare. La partea de consum de energie, are o eficiență A-10% deoarece la un ciclu de spălare, consumul ed e circa 1.02 kW. E dotată cu un panou de control electronic, deci vom vedea și un ecran digital (LED), destule funcții și programe.

Pe partea de funcții și programe are: filtru autocurățare, programele clasice, programare întârziată (se poate amâna pornirea după cum doriți) și senzori. Are element de încălzire ascuns, Aqua Stop Total și un indicator pentru finalizare program.

Vine cu coșuri inferioare reglabile pentru farfurii și coș superior reglabil. Mie mi se pare destul de silențioasă comparativ cu alte mașini de spălat performante.

Plusuri: ușor de folosit, arată bine, panou de control bine realizat, destule programe și fiabilitate crescută.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Gorenje GV61214 e un aparat foarte util pentru cei care vor să câștige timp dar și bani (dacă timpul înseamnă bani, pentru unele persoane). Poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită dar și un mare ajutor. Chiar dacă nu e prea ieftină această mașină, veți observa că nu e nevoie de multe cunoștințe și poate chiar să și uște vasele.

Te-ar mai putea interesa