Gorenje GTW64B, plită cu arzător Wok triplu de 3.8 kW

Plita incorporabilă aceasta Gorenje GTW64B e una dintre puținele model care oferă un arzător Wok mai special – triplu. Cu alte cuvinte, acel arzător mare are mai multe inele de ardere și orice gospodină și-ar dori un arzător de 3.8 kW. Bineînțeles, această putere e una reglabilă și o setați în funcție de necesități. Cu acel arzător puteți găti mult mai rapid un preparat sau chiar în stil asiatic dacă folosiți o tigaie specială (cu fund rotund). Panoul e bine evidențiat deoarece butoanele sunt pe altă culoare și nu cred că vă deranjează.

Din poza de jos e poate vedea că această plită are arzătoare cu grătare speciale și un finisaj mat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele pe gaz sunt destul de puternice, în sensul că puterea totală instalată e destul de mare. Veți găsi un arzător care au la 1 kW, dar și arzătoare normale de 1.75 kW. Fiecare dintre cele 4 arzătoare are siguranță pentru întreruperea alimentării cu gaz și aprindere electrică care ar ușura utilizarea sa. Grătarele nu sunt prea evidente deoarece sunt de dimensiuni variante și sunt rezistentă pentru că sunt realizate din fontă.

Poate fi instalată în orice bucătărie și nu neapărat peste cuptorul incorporabil, ci unde vă convine să poziționați hota ori să aerisiți (poate preferați să deschideți geamul). Nu există o plită mai performantă decât aceasta, dar puteți lua în calcul și una electrică dacă bugetul vă permite și vreți să nu vă mai folosiți de alimentarea pe gaz. E o alternativă mai comodă și poate mai elegantă.

Păreri pro și contra

Arzătorul mare poate fi folosit cu ușurință deoarece e cel mai apropiat de voi, dar și arzătorul mic poate fi folosit cu ușurință. Chiar dacă arzătoarele sunt dispuse puțin mai diferit față de alte plite, plita are aceleași dimensiuni (+/- 2 cm). Ideea că unele arzătoare sunt mai depărtate sau apropiate pentru a putea pune orice tip de oală pe ele.

Din păcate nu sunt multe poze ori prezentări cu această plită Gorenje GTW64B, dar cred că vă puteți face o idee despre ea din poza de sus.

Te-ar mai putea interesa