Gorenje GS610SYW

Mașina de spălat vase Gorenje GS610SYW e e un electrocasnic util care cu siguranță merită încercat. Spun asta pentru că poate fi util celor care gătesc des și nu ar dori să petreacă prea mult timp în bucătărie. Dacă nu ați știut aceasta are chiar și program de uscare, deci după ce vasele sunt spălare, le și uscă. Există diverse modele, cu capacitate mai mare sau mai mică de spălare, dar și incorporabile sau clasice cum e acesta. Cele incorporabile sunt ideale pentru a fi introduse sub blat iar la unele se poate schimba ușa. Prețul e destul de acceptabil având în vedere că vine de la un producător foarte bun iar capacitatea e modică. Dacă nu aveți strânși atâția bani, atunci ar trebui să vă îndreptați atenția către un model cu 10 seturi. GS610SYW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Clasele de eficiență la spălare, clătire și uscare sunt toate A adică consumul de energie e corespunzător pentru fiecare etapă a sa. Nu dispune de un control electronic ci mai degrabă de unul mecanic sau clasic. Gorenje GS610SYW vine cu 5 programe care pot fi găsite la oricare lat model: delicat, sticle, intensiv, eco, clătire și uscare. Puteți ajusta chiar și temperatura în funcție de gradul de murdărie. Timpul de spălare e în jur de 140 de minute care poate să difere în funcție de ce alegeți, însă nu cu mult. Are doi indicatori: unul pentru sare iar altul pentru terminarea programului.

Capacitatea sa e de 12 seturi și care presupune că spală o mulțime de vase și tacâmuri. Cât despre consum, e undeva la 1.05 kWh la un program standard și 16 litri de apă. Nivelul de zgomot e undeva la 49 dB care e destul de ok pentru un astfel de aparat. Caracteristicile sale speciale ar fi: filtrul de autocurățare, program 3 în 1 etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are cuvă din inox, nu ocupă mai mult spațiu decât un alt aparat electrocasnic, pornire întârziată (puteți alegere ora de la care să înceapă programul), diagnostic service etc.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Gorenje GS610SYW e o mașină reușită cu eficiență A la toate categoriile și care e realizată din materiale de calitate, motiv pentru care durata de viață a mașinii e mai îndelungată. Dacă ar fi să vă recomand alt model, probabil că v-aș recomanda unul cu 10 seturi adică unul mai accesibil și care e numai bun pentru o familie mai mică.

Te-ar mai putea interesa