Gorenje GS52214W, mașină de spălat vase albă

Gorenje GS52214W e o alegere clasică deoarece nu necesită incorporare, dar poate fi pusă fără probleme sub blat. Unele model pot fi incorporate parțial, iar altele incorporate complet. Nu e nevoie de prea multe cunoștințe deoarece panoul de control e destul de simplu (e mai simplu decât la mașinile de spălat rufe). Dacă nu vă place panoul de control (e prea simplu) ori nu vă place culoare, atunci un model pe inox ori incorporabil ar fi soluția perfectă.

Nu e nevoie de un buget prea mare dar și așa nu prea veți găsi mule mașini sub 1000 RON. Aceasta e la promoție de aceea v-o și recomand, iar reducere e destul de consistentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Capacitatea acestui model nu e foarte mare – 9 seturi. Spun asta deoarece există modele cu capacitate de 13 seturi ori mai mare. Acuma depinde și de bugetul alocat însă nu e nevoie de o mașină foarte performantă pentru bucătăria voastră dacă nu o folosiți foarte des.

Clasa de eficiență energetică are un rol destul de important, și anume, poate evidenția consumul de energie. Restul claselor de eficiență sunt A la spălare și A la uscare. Are 7 programe de spălare și după finalizare vasele sunt și uscare. Puteți introduce și pahare, tacâmuri sau accesoriile de la diverse aparate, deoarece un set conține multe tipuri de vase, tacâmuri, pahare etc.

La capitolele programe și opțiuni are: program rapid, programare întârziată, protecție inundație, autocurățare etc. E inclus un coș reglabil pe înălțime iar dacă vreți ceva mai mult, trebuie să alegeți un alt model. Nivelul de zgomot mi se pare destul de redus.

Plusuri: este eficientă, fiabilă, elegantă, ușor de folosit și accesibilă.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje GS52214W e alegerea corectă pentru cei care vor un plus de ajutor în bucătărie și dacă vi se pare scumpă atunci, ar trebui să optați pentru o astă sursă de finanțare. Mie mi se pare destul de accesibilă și nu prea sunt modele care ar putea concura cu aceasta. Nu prea recomand cele incorporabile deoarece sunt mai scumpe și nu oferă aceleași performanțe.

Te-ar mai putea interesa