Gorenje GMO 25DCB

Acest cuptor cu microunde Gorenje GMO 25DCB de 900 W și de 25 l e unul foarte dotat și de aceea are și un preț pe măsura așteptărilor. Vine cu comenzi electronice, ușă din sticlă, interior din inox, grill și o mulțime de funcții folositoare. E un model din segmentul mijlociu având un volum de 25 de litrii. Se adresează celor care vor să gătească cu acesta (puterea de încălzire e destul de mare) și nu neaparat să decongeleze sau să încălzească. Se poate observa că are un design modern pe culoarea neagră și ergonomic. Dacă nu aveți un buget prea grozav și aveți nevoie de un astfel de electrocasnic în bucătărie, SMO 23DGB e recomandarea mea. Însă, acesta e mai dotat și deci mai funcțional. Acest model numit GMO 25DCB are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

La capitolul funcții are crustă, încălzire rapidă, Easy Cook, auto menu, dezghețare, convecție, protecție pentru copii și 5 nivele/etape de putere. Puterea cuptorului e de 900 W, a infraroșiilor e de 1200 W iar a aerului fierbinte e de 1350 W. Având în vedere volumul de 25 de litrii, se pot găti cantități medii de mâncare iar greutatea sa e bineînțeles undeva la 18 kilograme. Acest volum îl veți găsi la multe modele, chiar și mai ieftine dar e foarte importantă și funcționalitatea sa. Accesoriile incluse nu sunt multe dar veți primi un platou rotativ de 31 cm pe care puteți găti mâncarea. În dreptul ușii din sticlă e un panou digital iluminat cu tehnologie LED și care e util pentru a alege programul și durata sa. Aceste specificații sunt destul de bune și nu cred că le veți găsi la multe modele (mă refer în special puterea de încălzire).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: din punctul meu de vedere arată foarte bine, e ușor de folosit, ocupă puțin spațiu, performant, eficient și puteți găti mâncare în cantității moderate și de multe feluri (are grill și un suport rotund).

Minusuri: putea fi mai ieftin pentru aceste dotări sau să vine cu mai multe funcții.

Concluzie

Acest cuptor cu microunde numit Gorenje GMO 25DCB e foarte util pentru cei care au de încălzit, dezghețat sau gătit cantități mici de alimente sau mâncăruri. Deci se adresează tinerilor și celor care doresc ceva practic și la îndemână. Am apreciat și faptul că e realizat din materiale de bună calitate, că altfel nu ar fi rezistat la unele temperaturi de încălzire.

Lasă un comentariu