Gorenje GMO 23DGB

Dacă vrei un cuptor cu microunde bun atunci modelul de cuptor cu microunde Gorenje GMO 23DGB ar fi unul destul de bun deoarece e cu panou digital şi de la un producător care se laudă că face doar electrocasnice premium. Nu e cu mult diferit faţă de modelul GMO 25DCB doar că are o putere inferioară şi astfel şi preţul e mai mic deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Despre preţ pot spune că e cu undeva la 80 de lei mai mic decât cel recomandat de producător, deci poate fi considerat ca un best deal. Pe scurt, modelul GMO 23DGB ar fi recomandat de puterea de 800W, volumul de 23 litri, faptul că e dotat cu grill şi prezenţa unui panou digital.

Poze

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Gorenje GMO 23DGB e un model care are o putere de 800 în W şi pe alte site-uri poate o să scrie mai mult sau mai puţin şi asta deoarece grill-ul are 1200W, iar cuptorul are puterea reglabilă. Având un panou bine pus la punct de tip modern nu cred că o să aveţi vreo problemă în utilizarea aparatului, dar recomand citirea instrucţiunilor din manualul de utilizare înainte de punerea sa în funcţie.

Păreri pro şi contra

Pro: are un aspect de nota 10; puterea e mare fiind de 800W la cuptor şi 1200W la grill, iar despre putere trebuie neaparat spus că e reglabilă pe 6 nivele; afişajul e unul cu led, iar panoul e unul modern de tip digital; are multe funcţii menţionând cea de dezgheţare şi prezenţa unui timer care vă informează despre terminarea ciclului; vine cu accesorii cum ar fi un suport rotund cu un diametru de 27 centimetri; are dimensiuni compacte făcându-l uşor de amplasat acolo unde doriţi.
Contra: greutatea e una mare de undeva la 15 kilograme şi face din aparat unul care nu e portabil, dar bănuiesc că nu vreţi un cuptor portabil ci unul care să vă ajute la prepararea mâncării preferate.

Concluzie

GMO 23DGB de la Gorenje e un model de anul trecut care pe lângă că arată bine pe negru se va descurca de minune în a prepara rapid felurile dumneavoastră preferate de mâncare. E uşor de folosit şi cred că nu va fi greu de folosit de bătrâni ori copii sub atenta supraveghere a unui adult. Legat de copii, aparatul re protecţie pentru copii aşa că dacă aveţi un copil neastâmpărat atunci teoretic nu ar trebui să se întâmple nimic rău legat de electrocasnic.

Te-ar mai putea interesa