Gorenje G6N50AX, plită incorporabilă ieftină

Plita incorporabilă Gorenje G6N50AX e un model accesibil și poate fi observat din designul său. Se poate observa că grătarul are o formă destul de simplă și arzătoarele au dimensiuni diferite. Nu sunt prezente arzătoare speciale (electrice sau cu 3 inele de ardere) ori tehnologii avansate, dar arzătorul Wok iasă ușor în evidență. E o plită destul de mică și nu e nevoie de un blat special pentru a o instala. Puteți alege un cuptor electric decât unul cu gaz deoarece mi se par mult mai bune și au dotări ceva mai multe. Nu are mare importanță brandul deoarece majoritatea aparatelor noi sunt fiabile. Poate fi folosită cu ușurință deoarece are aprindere la o mână, deci trebuie să fiți atenți când alegeți o astfel de plită.

Prețul său mi se pare destul de bun iar dacă nu vă place ce oferă, există alte modele care pot să fie luate în considerare în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Pe partea de alimentare e nevoie de o butelie cu gaz iar dacă considerați că nu aveți unde să o puteți, ei bine, o plită electrică e alternativa. Pe partea de dotări are 4 arzătoare, panou de control mecanic și altele. Arzătoarele sunt însoțite de siguranță care e utilă atunci când nu vreți să existe scurgeri de gaz (întrerupe alimentarea la stingerea flăcării).

Arzătorul mare e unul Wok dar nu e unul cu prea multe inel de ardere, ci e cel clasic. Aprinderea arzătoarelor se face ușor (apăsare și rotire) și nu există buton special pentru aprindere, cum e la unele plite. Îmi plac plitele cu panou frontal deoarece veți ajunge ușor la butoane dar și așa nu veți folosi chiar toate arzătoarele. Era mai bine să fi avut arzătorul Wok în partea frontală, dar poate că nu deranjează pe nimeni asta. Dimensiunile nișei sunt următoarele: 4.7 cm înălțime, 56 cm lățime și 49 cm adâncime. Acestea sunt dimensiunile care vă interesează atunci când doriți să o instalați.

Plusuri: arată bine, aprindere electrică la o singură mână, arzător Wok, e ieftină, grătare din fontă și fiabilitatea.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje G6N50AX e o plită destul de reușită iar dacă nu aveți nevoie de acele dotări sau specificații, vă recomand altă plită (chiar și una electrică cu inducție).

Te-ar mai putea interesa