Gorenje G6N4AX, plită incorporabilă pe gaz

Gorenje G6N4AX e una dintre acele plite incorporabile ieftine și cu alimentare pe gaz. O astfel de alimentare presupune un cost lunar mic dar și alte avantaje. Unul dintre ele e randamentul ridicat și astfel temperatura de fierbere e bună. Doar la cele electrice randamentul e mic și există modele mai scumpe cu tehnologie de inducție. Această plită nu e una cu arzător Wok adică arzătorul mare nu are un cerc suplimentar de ardere. Astfel puterea arzătorului crește și vă va fi de folos în caz că vreți să gătiți ceva rapid ori să gătiți mult și eficient.

Prețul său e atractiv pentru că e vorba de un model simplu dar bun. O altă caracteristică a sa e aprindere integrată, astfel nu e nevoie de două mâini. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita

Alimentarea pe gaz e cea mai la îndemână alegere și nu vă recomand cele electrice dacă vreți randament. Are arzătoare destul de bine realizate și sunt de diferite dimensiuni. Grătarul său e simplu, dar defapt sunt două grătar și sunt împărțite la mijloc. Deci când curățați nu mai e nevoie să luați totul jos. Era necesar așa ceva deoarece la aragazuri, plitele sunt mai înguste iar aceste plite sunt destul de largi.

Cel mai mare arzător e și cel mai puternic, dar pentru cei care doresc să gătească diferit (în stil asiatic). Aprindere arzătoarelor se face prin apăsarea și rotirea butonului corespunzător. Panoul cu butoane e așezat frontal așa că nu trebuie să depuneți nici un efort. Arzătoarele vin cu siguranță, dotare care întrerupe alimentarea la stingerea flăcării.

Plusuri: are o aprindere ușoară, instalare ușoare, fiabilitate, aspect plăcut și preț bun.
Minusuri: nu prea are.

Gorenje G6N4AX nu e o plită din segmentul premium deci e și accesibilă, iar dotările nu sunt multe. Poate fi o alegere excelentă alături de un cuptor electric iar brandul nu joacă un rol așa de important. Spun asta deoarece există mulți producători experimentați și care pot oferi soluții bune pentru bucătăria voastră. Nu recomand cuptoare pe gaz, deoarece prețul e cam același (uneori chiar mai mare) iar la cele electrice distribuirea căldurii e uniformă.

Te-ar mai putea interesa