Gorenje G6N41IB, plită gaz neagră cu arzător de 3kW

Plita incorporabilă pe gaz Gorenje G6N41IB e un model care-l aleg mulți utilizatori deoarece arată perfect pe un blat unde aveți o chiuvetă pe aceeași culoare ori poate vreți să se asorteze cu acel cuptor incorporabil. Nu toate plitele accesibile oferă un arzător mare de 3 kW, eventual dacă e de tip Wok. Arzătoarele pe gaz sunt ceva mai performante decât cele electrice, deoarece randamentul e mai generos (depinde și de buget). Plitele pot fi de mai multe tipuri și variantele cu sticlă termorezistentă costă ceva mai mult și poate că vă plac mai mult suprafețele lucioase.

Plita de mai jos are un design modern chiar dacă e pe gaz și nu e vorba de un panou de control digital. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cel mai mare arzător e și cel mai puternic, iar dacă aveți de gând să gătiți pentru o familie mai numeroasă, atunci e foarte important ca ea să fie suficient de puternică. Panoul de control e ușor de accesat pentru că e așezat frontal și e unul de tip mecanic, adică nu e foarte complicat.

Nu are un singur grilaj peste plită, ci sunt două grilaje realizate din fontă (e un model ceva mai durabil decât cel din oțel).

Păreri pro și contra

Cele patru arzătoare pot fi aprinse cu ușurință ca la multe alte plite, e nevoie de numai o singură mână (sistem integrat). Mi-aș dori ca și plitele aragazurilor să aibă o astfel de aprindere deoarece ar ușura utilizarea lor. Ținând cont de prețul redus al aparatelor incorporabile, chiar nu merită să mai optați pentru aparate clasice. Bineînțeles, e necesar un blat destul de gros pentru a instala o plită și să respectați dimensiunile nișei (menționate în manual).

Dacă aveți de luat și un cuptor pentru aceasta, poate fi chiar unul de la un alt brand, e important ca cele două aparate să se potrivească dacă le puneți apropiate. Gorenje G6N41IB arată foarte bine și e cam la fel ca și modelul din generația precedentă, după cum se observă și în partea de jos.

Te-ar mai putea interesa