Gorenje G64X, plită ieftină cu inox

Plita incorporabilă Gorenje G64X este una cu alimentare pe gaz, motiv pentru care e ieftină dar și costul lunar e redus. Cuptorul poate fi unul de la același brand sau de la un alt brand cunoscut, dar trebuie să fie pe inox sau pe negru. Aceste culori se asortează cu aproape orice, iar pentru cei cu pretenții mai mari, le recomand cele cu finisaj lucios. E vorba de sticlă care se curăță ceva mai greu decât restul, dar dă un plus de eleganță plitei.

Alternativele sunt următoarele: modelele cu sticlă neagră, plitele electrice ori cele cu 2 arzătoare. Ideea e că alegerea corectă ține de bugetul vostru dar și de nevoile voastre. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Alimentarea pe gaz după cum am mai precizat dar tot are și una electrică pentru aprinderea arzătoarelor. Are 4 arzătoare iar panoul de control e așezat în lateral, astfel că lățimea plitei e mai mare iar adâncimea e și ea mare – 50 cm. Arzătoarele au siguranță și se oprește alimentarea la stingerea flăcării. Cam așa sunt toate arzătoarele pe gaz dar și la cele electrice e un sistem de oprire automată.

Zonele de gătire sunt de dimensiuni variabile – mic, normale și mare. Oricum, dimensiunile arzătorului sugerează puterea sa (cu cât e mai mare cu atât e mai puternic). Ca și o caracteristică specială are aprindere cu o singură mână, asta presupune că arzătorul poate fi aprins prin apăsarea și rotirea butonului corespunzător arzătorului. Pe partea de design trebuie menționat că finisajul e pe inox, dimensiunile sale sunt de 58 cu 50 cm și are duze pentru GPL. Dacă flacăra e prea mare, eu vă recomand să puneți niște duze mai mici.

Plusuri: are un preț redus, ușor de folosit, design clasic, randament ridicat și altele.
Minusuri: nimic.

Gorenje G64X face parte din segmentul inferior de aceea are și un preț ceva mai redus. Chiar dacă nu are un panou frontal, poate fi accesat destul de ușor. Nu e cea mai funcțională plită dar cu siguranță e o alegere reușită. Puteți să vă uitați și după pachete promo de genul: cuptor cu plită.

Te-ar mai putea interesa