Gorenje G61SYB

Plita incorporabilă Gorenje G61SYB e una care vine cu un design numit Simplicity și are un finisaj interesant. Spre deosebire de multe alte plite incorporabile aceasta are un finisaj pe negru grafit (negru mat). Se observă că butoanele frontale sunt așezate mai spre interior pentru ca plita să nu fie prea mare și să se potrivească pe orice tip de blat. Se adresează celor care nu gătesc în vase prea mari deoarece arzătoarele nu sunt așa de mari ca la plitele electrice sau cele pe gaz de dimensiuni generoase. Bineînțeles, există plite și mai mici decât aceasta (cele cu butoane în partea dreaptă). Acest model numit G61SYB are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un sistem de aprindere integrat al arzătoarelor, astfel că aveți nevoie de o singură pentru a aprinde un arzător. Dacă nu știți cum se poate aprinde, ei bine, apăsați și rotiți butonul corespunzător arzătorului. La un așa preț mi se părea normal să vină cu arzător mare de tip Wok. E un arzător special pentru gătit în stil asiatic (se folosesc tigăi joase și alte pentru frigere rapidă).

Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite, deci se adresează unor sarcini diferite deoarece fiecare arzător are o putere diferită: cel mic de 1 kW, cele normale de 1.9 kW și cel mare de 3 kW. Acestea sunt acoperite două grătare subțiri din oțel, iar curățarea plitei e destul de ușoară datorită formei subțiri a grătarului. Ca oricare altă plită și aceasta vine cu siguranță care întrerupe alimentarea cu gaz când se stinge flacăra.

Dacă nu ați mai avut un aparat incorporabil, trebuie să știți că dimensiunile secțiunii care urmează a fi decupată din plat nu sunt același cu cele ale plitei. Nișa acestei plite e de 56 cu 49 cm, deci nu coincid cu dimensiunile plitei. Acest aspect e valabil pentru orice tip de parat incorporabil.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, se curăță ușor, ușor de folosit chiar și cu o singură mână, fiabilitate crescută și siguranță cu termocuplu.

Minusuri: putea fi mai accesibilă.

Concluzie

Acest Gorenje G61SYB e o recomandare care vor o plită elegantă, iar dacă nu v-o permite sunt suficiente modele chiar și cu sticlă neagră. Alături de aceasta vă recomand și un cuptor incorporabil pe inox cu ușă neagră. sau puteți să căutați un pachet promo pentru a economisi niște bani.

Te-ar mai putea interesa