Gorenje G 51101 IW0

Gorenje G 51101 IW0 e un aragaz ieftin care vine ca o alternativă la Hansa FCGW50003011, iar principalele sale caracteristici sunt ușurința în utilizare și dimensiunile compacte. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar costul e așa de mic deoarece nu are aprindere electrică ca și Hansa FCGX57203030. Utilizarea sa e simplificată datorită lipsei aprinderii electrice a plitei și astfel o să fie ușor de folosit chiar și de cei care nu știu să aprindă un aragaz decât în mod clasic… cu bricheta.

Poze

Se poate vedea că e un model alb cu capacul metalic. Dimensiunile sale nu sunt exagerate deoarece e un electrocasnic mediu ca mărime, iar cuptorul are un volum de 46-53 litri ceea ce e suficient. Panoul de comandă e format din 5 butoane (4 la cuptor și unul pentru dubă), iar din această cauză nu cred că o să fie prea greu de folosit.

Aragazul
Aragazul

Specificaţii tehnice

Gorenje G51101IWO are patru arzătoare alimentate pe gaz, iar din această cauză nu o să aveți probleme cu factura la electricitate (acum depinde și cât de scump e gazul). Vine cu accesoriile tradiționale care sunt tava și grătarul din cuptor, iar cu cel din urmă accesoriu se poate face grătar atunci afară nu e vreme frumoasă sau chiar coace vinete.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e decent; fiabilitatea e bună, dar aprinderea electrică a plitei ar fi ajutat la o fiabilitate excelentă; garanția poate fi extinsă la mai mult de 2 ani ceea ce e foarte bine deoarece astfel poate fi considerat un adevărat electrocasnic cu folosință îndelungată; nu are ventilator, dar ventilarea (cuptorului) se realizează prin plită.
Contra: nu beneficiază de aprindere de tip electric și nu e un aragaz premium.

Concluzie

Pentru cei care vor un aragaz foarte ieftin cred că acest model ar fi foarte bun deoarece ale cele mai esențiale dotări și astfel nu trebuie să scoți bani în plus pe rotisor or geam dublu. Datorită simplității sale și a panoului de control mecanic poate fi utilizat de oricine fără a fi nevoie citirea manualului cu instrucțiuni de utilizare.

Te-ar mai putea interesa