Gorenje FN6191DHX, congelator cu Fast Freeze

Gorenje FN6191DHX este un aparat frigorific de tipul congelator care se adresează celora care au de pus la păstrat o cantitate mare de carne ori de alt fel de alimente.
Volumul net al aparatului e unul de 243 litri, iar culoarea inox îi oferă un „aer” premium.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate vedea că acest model are 7 compartimente cu dezghețare automată pentru un confort sporit.


Avantaje

Vine cu No Frost și Fast Freeze. Prima facilitate presupune că aparatul e unul care răcește fără a produce gheață, iar din această cauză alimentele stau ca proaspete mai mult timp și nu trebuie să vă pierdeți timp cu întreținerea sa. Fast Freeze este o congelare rapidă care congelează alimentele la -24 de grade, iar după aprox. 2 zile funcția e dezactivată automat.
Aspectul e unul de top, fiind vorba despre un aparat cu exterior din inox veritabil pe care nu se văd amprentele.
Consumul energetic e unul mic, fiind vorba despre clasa A+ cu un consum anual de 302 kWh.
Frigorificul are o capacitate de congelare de 18 kilograme la 24 de ore, iar în acest fel alimentele vor rămâne proaspete mai mult timp.
Dacă se va întrerupe curentul atunci acest model va putea funcționa și fără curent timp de 15 ore.

Dezavantaje

Probabil că singurul dezavantaj e faptul că acest model nu are o eficiență energetică mai ridicată, adică clasa A++ sau A+++. Oricum, e un consum redus de curent.
Mânerul e unul vizibil, nefiind incorporat. Acest lucru deranjează vizual, dar oricum nu cred că veți ține aparatul în bucătărie ori undeva unde e văzut de toată lumea.

Concluzii

Congelatorul Gorenje FN6191DHX e unul modern pentru persoanele interesate să pună la rece carne ori alimente care necesită condiții frigorifice speciale de depozitare.
Legat de nivelul de zgomot trebuie spus că e unul bun de 42 decibeli care nu e deloc mare. Acest nivel e unul mediu care nu vă va trezi din somn sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa