Gorenje FN6191DHW, congelator No Frost alb

Congelatorul Gorenje FN6191DHW e unul dintre cele mai performante soluții oferite de acest brand, dar cred că ați și observat acest lucru. Pot spune că face din segmentul superior cu acele 7 sertare, dar nu trebuie neglijat nici sistemul de răcire NoFrost. Congelatoarele pot acea această tehnologie de răcire, însă la majoritatea lăzilor frigorifice nu o veți găsi. Fiecare tip de aparat oferă anumite avantaje și dezavantaje, așa că nu aș putea spune care vi s-ar potrivi mai mult.

Acest aparat frigorific e chiar util pentru cei care vor să organizeze ceva mai bine alimentele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul acestui congelator e de 243 litri, deci aș putea spune că e aproape cât 2-3 congelatoare integrate (mă refer la cele de la combine). Pentru un așa volum, o capacitate de congelare de maxim 18 kg la 24 ore e normală dar nu o regăsiți la multe modele. Bineînțeles, nu trebuie să neglijăm consumul de energie care e redus în această situație, de aceea are clasa de eficiență A+.

Pot spune că e precum o combină la exterior, însă la interior veți avea doar compartimente. Funcția de congelare rapidă e foarte importantă atunci când vreți să conservați perfect un aliment, pentru a nu-și pierde anumite proprietăți.

Păreri pro și contra

Veți vedea că intră destul de mult în sertarele acestui aparat și chiar nu aveți ce să-i reproșați. Probabil că vă doriți un astfel de model pentru că are dimensiuni mai reduse decât o ladă frigorifică, adică ocupă foarte puțin spațiu. Acest model funcționează multe ore fără curent, iar pentru cei interesați acea autonomie e de 15 ore. Panoul de control e unul electronic și e poziționat pe marginea superioară a aparatului unde doar voi veți ajunge. Dacă nu vă plac aparatele albe, trebuie să știți că acest producător a lansat și o variantă pe o culoare diferită – inox (numele e similar).

Gorenje FN6191DHW e un aparat care vine în ajutorul multora deoarece congelatoarele integrate sunt destul de mici și capacitatea de congelare e mult mai mică decât cea a modelului de sus.

Te-ar mai putea interesa