Gorenje FHE 241 W, ladă frigorifică de 230 litri

Gorenje FHE 241 W e o ladă frigorifică simplă fără sistem de răcire No Frost iar la un așa preț nici nu puteți avea pretenții mari. E un aparat frigorific mare și care poate ocupa mult loc în bucătărie sau cămară. Acuma depinde și unde îl puneți dar eu nu la-ș pune în bucătărie deoarece ocupă spațiu și e bine să o puneți unde e ferită de căldură prea mare, dar și umiditate. E mai bună decât un congelator deoarece oferă un volum mai mare pentru același preț și parcă găsiți mai repede ce aveți nevoie într-un coș decât în compartimente.

Prețul său mi se pare bun și nu cred că e un aparat care să nu vi-l permiteți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lada
Lada

Sistemul de răcire al acestui aparat e cel clasic iar la unele modele mai scumpe și performante, poate fi chiar No Frost. E dotat cu afișaj LED, clasa A+, volum de 230 litri și altele. Clasa A+ corespunde deoarece consumul anual e undeva la 248 kWh. Acesta nu diferă cu mult de la un utilizator la altul deoarece e vorba de un aparat care-l țineți în priză mai tot timpul (luând în considerare faptul că puneți destule alimente în ladă și o folosiți aproape zilnic).

Congelarea e bună pe zi deoarece puteți pune până la 20 kg de alimente în ea și se descurcă bine. Dimensiunile sale sunt generoase și datorită formei orizontale, e bine să aveți spațiu destul de mare pentru ea. Pe partea de funcții și siguranță are: funcție de super-congelare și semnal avertizare temperatură ridicată (nu veți avea probleme cât timp o puneți într-o cămară, de exemplu).

Plusuri: capacitate de congelare mare, autonomie mare fără curent, consum mic, fiabilitate și arată bine.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje FHE 241 W e o ladă care v-o recomand și dacă nu vă place cum arată puteți alege oricare altă ladă de la acest brand ori de la un brand la fel de cunoscut și experimentat. Sunt multe branduri care pot oferi soluții bune și dacă nu vă place un anumit model sau brand, e bine că există alternative.

Te-ar mai putea interesa