Gorenje FH401W, ladă frigorifică cu îngheț rapid

Gorenje FH401W e o ladă frigorifică nouă care poate fi o alegere foarte bună deoarece are un volum net generos și funcție de congelare rapidă. mai precis congelarea se face la o temperatură foarte mică astfel că alimentele sunt congelate perfect fără pierderea unor calități sau fără să se amestece mirosurile. Nu trebuie neglijat nici consumul energetic deoarece e vorba de un electrocasnic mare și care trebuie ținut în priză tot timpul. Un astfel de aparat e de folos pentru cei care vor un plus de spațiu de congelare deoarece fac rar cumpărături. Alternative pot veni de la diferiți producători dar și congelatoarele deoarece acelea ocupă mai puțin spațiu. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că iluminarea interioară e poziționată în colțul capacului, interiorul e împărțit pe compartimente.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate netă generoasă – 398 litri, care e mult superioară altor aparate de genul iar congelatoarele nu prea pot fi alternative din acest punct de vedere. Congelatoarele oferă mai multe compartimente pentru stocare dar nu și performanțe ori spațiu. Consumul energetic e destul de mic chiar dacă în comparație cu altele e cam mare – 329 kWh pe an. Spun asta deoarece trebuie să țineți cont și de volumul oferit. Chiar dacă volumul brut e de 400 litri, cel net e mai important deoarece reflectă realitatea adică volumul care vă interesează.

Capacitatea de congelare e foarte mare – 26 kg la 24 ore. E mult peste medie, iar la congelatoare undeva pe jumătatea. Cred că v-am oferit destule motive pentru a opta pentru o ladă și nu un congelator. Însă dacă nu aveți un spațiu mare de depozitare, vă recomand un congelator. la interior se observă cele două compartimente mari care vă scutesc de a mai sorta alimentele, deoarece le puteți pune pur și simplu unde doriți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: capacitate mare, clasa A+, funcție super-freeze (nu e o funcție automată, deci poate fi oprită), fiabilitate și design plăcut la interior.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Gorenje FH401W e o alegere bună pentru cei care au un frigider iar spațiul de depozitare oferit de congelator e infim. Bineînțeles se adresează celor care nu au mai avut un astfel de aparat frigorific dar și celor care au o combină frigorifică. Prețul nu e foarte mare, însă dacă mai vreți să luați un electrocasnic alături de aceasta, atunci vă recomand ratele fixe.

Te-ar mai putea interesa