Gorenje FH331W, ladă frigorifică de 307 litri

Gorenje FH331W e un aparat frigo de dimensiuni generoase și e bine compartimentat. Defapt, nu are compartimente ci coșuri, deoarece compartimentele ele vezi găsi la congelatoare. Dacă țineți la preț dar și la volum, vă recomand doar lăzile frigorifice, pe când congelatoarele oferă un alt avantaj – ocupă puțin spațiu (datorită formei sale verticale). Cu siguranță aveți un frigider sau o combină frigorifică mică, iar congelatorul actual nu mai face față, de aceea e nevoie de un plus de capacitate de congelare. Astfel de aparate sunt utile în special dacă nu faceți des cumpărături, iar când faceți, vă aprovizionați ceva mai mult.

Mie personal mi se pare ieftină ținând cont de eficiența energetică și de volumul generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lada
Lada

Clasa de eficiență energetică e A+ și e foarte importantă dacă țineți să aveți un aparat eficient. Volumul net e de 307 litri și e cel care vă interesează și nu cel brut de 325 litri. Poate congela cam 19 kg la 24 de ore ceea ce este bine pentru o ladă dar putea fi și mai bine. Sunt modele cu performanțe ceva mai mari de aceea și zic că se putea mai bine.

Pe partea de design are: culoare albă, mâner orizontal, deschidere verticală, iluminare și panou de control în partea dreaptă jos. Panoul de control se poate folosi cu ușurință fiind unul de timp mecanic și are pictograme corespunzătoare. Dacă sunteți interesați de caracteristicile speciale, acestea sunt: semnal avertizare temperatură ridicată și congelarea rapidă. Acea funcție de congelare e rapidă trebuie să fie standard pe mai toate aparatele mari ca și acesta.

Nivelul de zgomot e de doar 42 dB care e ok pentru o ladă frigorifică. Doar frigiderele sunt mai silențioasă însă nu au o sarcină așa de mare.

Plusuri: ușor de folosit, capacitate de congelare mare, autonomie fără curent mare, silențioasă, fiabilă și altele.
Minusuri: nu are.

Gorenje FH331W e o ladă destul de bună după cum am specificat și mai sus însă nu e sigura, dar cam majoritatea au un preț similar. Deci mai bine luați una mai mare și veți ieși în câștig. Nu o puteți pune oriunde după cum ați și observat deoarece e destul de mare și spațioasă.

Te-ar mai putea interesa