Gorenje FH331IW, ladă frigorifică cu control electronic

O ladă frigorifică ca și Gorenje FH331IW e destul de rată deoarece nu am văzut multe cu control electronic. Bineînțeles, acesta e destul de vizibil la un design alb și nu oferă prea multe funcții, ci doar ușurează utilizarea sa (se poate vedea temperatura aleasă). Unele aparate care au control electronic, beneficiază de funcții speciale dar poate că nici nu e nevoie de mai mult. Consumul de energie e scăzut la acest model și nu merită să optați pentru un model mai scump.

Variantele mai scumpe pot avea sistem de răcire puțin mai avansat, dar nu e vorba de No Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

În acesta puteți pune orice deoarece interiorul nu e împărțit pe compartimente ca și la congelatoare. Totuși, la acesta nu e chiar atât de simplu să sortați alimentele dar le puteți pune astfel încât să le găsiți cu ușurință. Congelatoarele nu oferă iluminare interioară ca și la modelul de sus.

Volumul net e generos în acest caz – 307 litri, iar pentru cât costă, chiar merită să alegeți un model mare. Lăzile frigorifice mici nu sunt chiar atât de accesibile și nu veți primi un control electronic ca la acesta. E bine să alegeți un aparat puțin mai performant că doar nu veți ști niciodată când veți prinde o altă promoție sau poate că aveți o familie mai numeroasă și nu orice ladă ar fi ideală.

Capacitatea de congelare e conformă cu volumul maxim, adică e de 19 kg și pot spune că aparatul nu prea are concurență. Arată mai bine în realitate în special cu acel control electronic prezent în apropierea mânerului.

Păreri pro și contra

E una dintre cele mai soluții de pe piață și e la promoție, deci veți economisi puțin. Poate congela foarte multe alimente proaspete, iar dacă alimentele au fost deja congelate, atunci puteți să le puneți în ladă fără a le mai cântări.

Gorenje FH331IW e un aparat care poate fi de folos în această perioadă deoarece poate conserva foarte multe alimente, iar coșurile superioare sunt ideale pentru alimentele care vreți să le consumați în perioada următoare.

Lasă un comentariu