Gorenje FH211IW, ladă frigorifică de 200 litri

Lăzile frigorifice mai mici sunt destul de apreciate pentru că nu ocupă foarte mult spațiu, dar volum tot e destul de generos pentru acel preț. Gorenje FH211IW e un exemplu foarte bun și e una chiar eficientă. Bineînțeles, discutăm de un brand care produce multe tipuri de electrocasnice și fiabilitatea lor e superioară. Chiar dacă așa putea spune că arată ca multe alte lăzi frigorifice, veți observa că au fost folosite doar materiale de calitate și panoul de control e ceva mai sus poziționat pentru a ajunge mai ușor la el.

Panoul de control nu diferă de cel al altor lăzi, adică sunt prezenți diverși indicatori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt aparate frigorifice de toate dimensiunile, doar că cel de sus oferă un volum net de 200 litri. Lăzile frigorifice nu au prea multe tehnologii de răcire că și așa au doar o sarcină – congela. Consumul de energie e foarte important dacă va funcționa mai tot timpul anului. Pe an, acest aparat consumă numai 231 kWh, de aceea clasa de eficiență e A+.

În 24 de ore, aparatul acesta poate congela o cantitate de 14 kg dacă nu a fost congelată. În caz contrar, puteți conserva chiar mai multe kilograme. Din poza de sus se vede că are o lampă pe ușă, astfel că nu mai trebuie să aprindeți becul când o deschideți și aparatul poate fi pus chiar într-o cămară. Coșul superior devine util când vă doriți să consumați un aliment în perioada următoare și nu vreți să-l puneți sub toate acele pungi de alimente.

Păreri pro și contra

E un aparat frigorific care e compact ținând cont de restul modelelor din segment, adică are o lățime de 80 cm și o adâncime de 70 cm. Chiar dacă nu e la fel de mare ca anumite modele, impresionează la capitolele capacitate de congelare și autonomie fără curent. Nu poate să vină cu prea multe dotări sau tehnologii, deci nu putem discuta prea mult despre astfel de aparate.

Gorenje FH211IW reprezintă o alternativă la un congelator deoarece oferă mai mult volum în același buget. Congelatoarele nu au un interior prea spațios deoarece e compartimentat, deci nu există iluminare interioară.

Lasă un comentariu