Gorenje F6181AW, congelator de 261 litri

Gorenje F6181AW e un congelator cu un volum superior și cu un design special. Se poate observa forma rotunjită a ușii care dă un plus de eleganță. Îmi place cum arată la interior dar nu prea aveți ce să vedeți deoarece interiorul e compartimentat ca la oricare alt aparat similar. Doar la lăzile frigorifice veți vedea coșuri generoase dar nu veți economisi spațiu datorită formei. E adevărat că o ladă în același buget ofer un volum mai generos dar nu cu mult. Deci alegerea corectă depinde și de spațiul de care dispuneți. Nu cred că veți pune acest congelator în bucătărie, ci mai degrabă într-o cameră alăturată sau în cămară. Deci e bine să-l puneți unde e ferit de lumină puternică, umiditate și căldură.

Cam așa e la toate aparatele frigorifice și clasa de eficiență e A+. Aceasta a devenit standard dar există modele și cu A++ sau A+++. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E acest gen de aparat veți beneficia de suficient spațiu pentru congelare – 260 litri. Clasa energetică e A după cum am mai specificat și evidențiază eficiența sa. Nu ne interesează volumul brut, dar are multe compartimente care pot reduce puțin din spațiu. E mai bine așa dacă vă place să sortați și dacă faceți rar cumpărături.

Veți avea totul la îndemână și nu mai trebuie să căutați după anumite alimente ca și într-o ladă frigo. Poate congela 25 kg în 24 de ore, e o capacitate foarte mare comparativ cu altele. De aceea și prețul e pe măsură. Are dimensiuni generoase, un finisaj pe alb, ușa reversibilă dr cu deschidere standard spre dreapta.

Pe partea de siguranță și funcții are următoarele: avertizare temperatură ridicată, reglare temperaturi și altele. Veți primi și o tavă pentru gheață, dacă aveți nevoie de una. Nivelul de zgomot e redus pentru un congelator – 42 dB.

Plusuri: are o funcție de avertizare temperatură ridicată, ușor de deschis, se poate sorta ușor, eficient și fiabil.
Minusuri: nu prea are.

Gorenje F6181AW e un aparat frigorific bun și care poate fi de folos pentru cei care au un aparat frigorific iar congelatorul său e mic. În general dar e și normal ca acele congelatoare compacte să nu ofere performanțe mari. De aceea e bine să vă îndreptați către cele mari.

Te-ar mai putea interesa