Gorenje F6151AW, congelator seria Essential Line

Congelatorul Gorenje F6151AW e un model cu 6 sertare și se vede clar din poza de jos. Nu e dotat cu un control electronic avansat ci unul cu toane mecanice. Nici nu e nevoie de tehnologii foarte avansate deoarece vreți un aparat la un preț corect și nu vreți un model scump. Designul e unul clasic și plăcut, motiv pentru care se potrivește în orice bucătărie care e datată cu aparate tot pe alb. Acesta se adresează celor care au deja un congelator la frigider și nu e de ajuns în timpul sezonului rece.

Nu sunt multe modele mari deoarece unii utilizatori preferă lăzile frigorifice (oferă mai mult volum în același preț). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net al acestui aparat e de 206 litri și nu putea fi mai mare pentru astfel de dimensiuni, pentru că are 6 sertare. Ultimul sertar e cel mai încăpător,deci puteți pungi mai mari în el. La 24 de ore, acest aparat consumă doar 0.69 kWh și capacitate de congelare e de 18 kg. Deci performanțele nu pot fi puse la îndoială, dar nici nu prea are concurență.

Beneficiază de următoarele dotări și funcții: termostat reglabil, sistem antibacterian, avertizare temperatură ridicată, finisaj pe alb, mâner vertical mic, piciorușe reglabile și mai câteva. Ocupă puțin spațiu indiferent unde l-ați pune și nu e ca și o ladă frigorifică (are o lățime de cel puțin două ori mai mare).

Păreri pro și contra

Chiar dacă are sertare, vi se oferă o tavă pentru a obține cuburi de gheață pentru diversele băuturi. Prețul e destul de bun dacă luăm în calcul toate modelele disponibile și mă gândesc că nu vreți să luați un aparat de la orice brand. Capacitatea de congelare e impresionantă pentru un volum atât de modest.

Pentru a vă face o idee despre acest Gorenje F6151AW am ales poza de sus, dar acesta artă mai bine în realitate decât în pozele de prezentare. Nu veți găsi multe prezentări video sau poze cu acesta deoarece e vorba de un aparat destul de nou, deci nu e încă suficient de popular.

Te-ar mai putea interesa