Gorenje ECT61SC, plită vitroceramică cu butoane senzitive

Plita incorporabilă Gorenje ECT61SC e una destul de interesantă având în vedere ce oferă la un așa preț. Mă refer la panoul de control cu butoane touch, suprafață din sticlă neagră și funcție Boil Control. Să nu uităm și de funcția de protecție împotriva copiilor care e necesită pentru acele electrocasnice cu butoane senzitive, deoarece acesta le blochează. Funcția Boil Control menține temperatura pentru fierbere și astfel nu trebuie să supravegheați plita și nici consumul nu e prea mare. Randamentul oferit e satisfăcător având în vedere că are alimentare electrică. O alternativă la aceasta ar putea fi o plită pe gaz dar cu suprafață din sticlă neagră. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că are un design foarte simplu care-i oferă un plus de eleganță, comparativ cu plitele obișnuite. Deasemena panoul de control e ilustrat cu ajutorul pictogramelor deoarece e unul cu butoane senzitive.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Din poza de sus se observă că are patru arzătoare, din care două sunt mici, unul e normal și altul e mare. Oferă destule funcții interesante, astfel că la un moment dat acesta se stinge singur. Bineînțeles, se stinge după o perioadă în care nu ați folosit-o. Panoul de control oferă informații și despre căldura reziduală, dar se poate observa că oferă și o funcție pentru decongelarea alimentelor. Deci e o plită accesibilă și funcțional în același timp.

E foarte important puterea fiecărui arzător deoarece sugerează cât randament poate oferi: cele mici sunt de 1.2 kW, cel normal de 1.8 kW și cel mare de 2.3 kW. Pentru instalare aveți nevoie un blat și secțiunea ce trebuie tăiată din blat e menționată în manualul său, iar diemnsiunile nu corespund cu cele ale plitei (sunt mai mici).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă protecție pentru copii, butoane touch, design simplu și pe negru, preț atractiv și funcția BoilControl.

Minusuri: nu prea ar fi la un așa preț.

Concluzie

Acest electrocasnic incorporabil numit Gorenje ECT61SC e o alegere bună pentru cei ce-și doresc o bucătărie elegantă dar și modernă. Pentru a avea o bucătărie modernă trebuie să optați și pentru electrocasnice de ultimă generație dar nu e nevoie să alegeți pe cele scumpe deoarece și cele ieftine oferă o bună funcționalitate. Alături de aceasta vă recomand  și un cuptor dar producătorul e irelevant ci doar raportul funcționalitate/preț (alegeți unul electric și nu pe gaz deoarece oferă mai multe funcții).

Te-ar mai putea interesa