Gorenje ECT610ORA

Plita vitroceramică Gorenje ECT610ORA e una nouă care e dotată cu butoane touch, BoilControl, siguranță și e disponibilă pe negru. Bineînțeles e un model electric însă nu e unul cu inducție. Deci dacă vă doriți o bucătărie elegantă și modernă, acesta e o soluție însă aveți nevoie și de un cuptor. Eu vă recomand și un cuptor, dar numai de la acest producător (ca să se asorteze) și să fie neapărat unul cu control electronic. Spre deosebire de alți producători, Gorenje oferă aparate cu un design unic și elegant în același timp. Se poate observa că predomină negrul, însă arzătoarele sunt gri cu negru în partea din mijloc. ECT610ORA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Gorenje ECT610ORA 1
Așa arată

Specificații tehnice

Are patru zone de gătit și acest aspect e vizibil și din poza de sus. Spațiul dintre ele e destul de mare pentru a poziționa chiar și vase mai mari. Având în vedere că butoanele sunt tactile adică de tip touch, e normal ca acestea să fie puse în partea frontală. Suprafața plitei e realizată din sticlă vitroceramică, material care se curăță foarte ușor și nu se poate compara cu suprafețele plitelor obișnuite. Fiecare zone de gătit se adresează unei anumite sarcini: două normale de 1.2 kW, unul de 2.3 kW și altul de 1.8 kW. Pe partea de funcții are BoilControl (previne datul peste clocot), indicator pentru temperatura reziduală și blocare a butoanelor.

Chiar dacă Gorenje ECT610ORA nu prezintă prea multe caracteristici, din punctul meu de vedere e suficient de funcțională pentru cât costă iar un desing mai reușit ca a acestei plite nu veți găsi. E bine să vă informați înainte de a o instala în special dacă nu ați mai avut un model similar (incorporabil), iar manualul său cu siguranță va fi de folos.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un aspect deosebit și nu seamănă cu nici o altă plită, e destul de eficientă, prețul e unul acceptabil și butoane touch.

Minusuri: ar fi fost interesant dacă era un model cu inducție (pentru un randament mai mare).

Concluzie

Acest Gorenje ECT610ORA e un electrocasnic incorporabil care nu trebuie să lipsească din nici o locuință modernă, iar dacă nu vă place cum arată, puteți opta pentru oricare alt model de la acest producător deoarece toate sunt la fel de bune și fiabile. Având în vedere că e o investiție pentru bucătăira dumneavoastră, poate fi achiziționat chiar și în rate fixe fără dobândă dacă nu aveți acei bani la dispoziție.

Lasă un comentariu