Gorenje ECT 640 BX, plita incorporabilă

Plita incorporabilă vitroceramică Gorenje ECT 640 BX e una electrică dar din păcate nu cu inducție. Oricum la un așa preț nu veți găsi vreuna. Acesta dispune de funcția StayWarm, butoane touch, BoilControl, ramă inox și finisaj pe negru. Pe aceasta puteți pune chiar și vase de dimensiuni mari deoarece spațiul dintre zonele de gătit e destul de mare. BoilControl e o funcție automată de reglare a temperaturii atunci când doriți să fie fiert. Funcția StayWarm e o funcție care menține temperatura constantă (după cum ăi și zice). Butonul/funcți StopGo e ideal pentru situațiile în care trebuie să opriți zonele de gătit deoarece trebuie să plecați undeva urgent. Mai sunt și altele, însă și design-ul său trebuie lăudat în special că are o ramă pe inox. Acest model numit ECT 640 BX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Gorenje ECT 640 BX 1
Așa arată

Specificații tehnice

Cele patru zone de gătit (sau arzătoare) sunt bine distanțate și au o putere suficient de mare ca să facă față oricărei provocări. Mai precis, are două arzătoare normale de 1.7 kW, unul mic de 1.2 kW și unul mare de 2.2 kW. Din acestea două sunt circulare duble (cel mic și mare). PE partea de funcții această plită vine cu taste touch, timer, StayWarm, StopGo și BoilControl (previne datul peste clocot). Deci vine cu funcții speciale care nu le veți găsi la prea multe plite de pe piață. Această plită poate fi instalată doar pe un mobilier cu o lățime de cel puțin 60 cm. Trebuie să știți că secțiunea ce trebuie tăiată din mobilier nu are aceleași dimensiuni ca și plita ci sunt mai mici. Deci verificați manualul său înainte de instalare și asigurațivă că aveți o priză prin apropiere.

Pot spune că e o plită reușită cu un design reușit și pe partea de caracteristici pot spune că are toate dotările necesare chiar dacă sunt puține.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e o plită funcțională, accesibilă, are control electronic și tactil, siguranță, arată foarte bine, eficientă, afișează temperatura reziduală vine cu funcții foarte interesante dar și folositoare.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Gorenje ECT 640 BX e o recomandare pentru cei care vor o bucătărie elegantă, comodă și modernă. Cele mai bune alternative la acesta ar fi cele pe gaz cu sticlă neagră sau cele cu inducție, însă nu oricine și le poate permite. Dacă vă gândiți și la un cuptor, atunci verificați promoțiile deoarece merită.

Te-ar mai putea interesa