Gorenje DU6115SR

Hota Gorenje DU6115SR vine ca o alternativă la modelele ZHT630X şi AKR431ME care au tot un motor, iar dimensiunea lor e tot de 60 centimetri. Preţul modelului DU6115SR nu e mare deoarece poate fi achiziţionată la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». E un electrocasnic bun, însă din păcate în acest moment nu i se poate mări garanţia şi o să trebuiască să vă mulţumiţi doar cu doi ani.

Poze

Modelul de faţă e unul care arată bine şi asta deoarece Gorenje are grijă ca electrocasnicele sale să arate bine. Acest producător se laudă că face doar aparatură premium şi primul pas către premium cred că ar fi aspectul care la acest model e de 4-5 stele.

Aşa se prezintă

Specificaţii tehnice

Nu se poate spune că Gorenje DU6115SR are nişte detalii tehnice prea complexe deoarece nici preţul său nu e prea mare. DU6115SR e un aparat dotat cu un motor care are o putere de 80W iar lampa care e şi ea inclusă în hotă are 40W ceea ce înseamnă că nu va consuma prea mult curent. Deoarece vorbim despre un electrocasnic care îl pornim ocazional şi nu stă tot timpul în priză nu putem vorbi despre clasă energetică sau ceva de genul.

Păreri pro şi contra

Pro: are o putere de absorbire mare care poate fi reglată pe 3 trepte; filtrul e unul destul de bun fiind din carbon; culoarea e metalică şi astfel nu se va vedea praful sau alte impurităţi; zgomotul produs nefiind mare nu o să deranjeze acustic; instalarea e destul de uşoară, iar greutatea de circa 5 kilograme cred că e un avantaj.
Contra: are doar un motor ceea ce nu-l face un electrocasnic ideal în cazul în care folosiţi 2-3 ochiuri de la aragaz simultan.

Concluzie

Gorenje DU6115SR e un model clasic, după cum se laudă producătorul ei, iar la magazinul care îl recomand eu vine cu vreo 20 de lei mai ieftină decât preţul recomandat de producător ceea ce e ceva. 😉 Normal că vine cu instrucţiuni, iar dacă nu primiţi aşa ceva atunci există un manual de utilizare disponibil online. Eu nu cred că e necesară citirea ghidului, dar nu cred că strică o mică documentare.

Te-ar mai putea interesa