Gorenje DU 6115W, hota DU6115W

Trebuie să recunosc că pe piaţă nu sunt prea multe hote de tip incorporabil şi de aceea hota incorporabilă Gorenje DU 6115W e un model care vă va încânta atât prin performanţele în absorbţie, dar şi prin fpatul că are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Deci, se vede că nu e deloc scumpă, iar fiabilitatea e una bună deoarece are o garanţie de 2 ani.

Poze

Aspectul modelului Gorenje DU6115W e unul plăcut şi e pătrăţos deoarece e incorporabilă şi aşa se poate integra mai bine în mobilierul de bucătărie. E de culoare albă şi se vede foarte bine că ar o lampă şi butoane pentru reglarea puterii de absorbţie.

Gorenje DU 6115W
Aşa arată hota

Specificaţii tehnice

Nu e prea mult de precizat în legătură cu specificaţiile tehnice ale hotei DU6115W, dar ar trebui reţinut faptul că are o putere de 80W şi o lampă de 40W. Puterea hotei e reglabilă pe trei trepte şi astfel puterea maximă de absorbţie care poate fi obţinută e de 173 metri cubi pe oră. Zgomotul produs nu e prea mare fiind de doar 62 decibeli şi astfel nu cred că o să vă deranjaţi vecinii. 😉

Păreri pro şi contra

Pro: având o greutate mică de circa 5 kilograme o să puteţi monta foarte uşor acest electrocasnic de mici dimensiuni (are undeva la sub 60 centimetri); nu costă deloc mult, fiind una dintre ele mai ieftine hote de pe piaţă; filtrul e unul din carbon. (Chiar dacă fiabilitatea e bună, din păcate nu i se poate mări garanţia la 4 ani, însă acest lucru poate va fi disponibil în curând.)
Contra: are doar un motor şi dacă o să gătiţi pe mai multe ochiuri atunci s-ar putea să nu fie prea eficient, însă dacă nu gătiţi mult atunci ar fi o soluţie bună.

Concluzie

Gorenje face aparatură electrocasnică care să fie şi să arate a premium, iar cu modelul Gorenje DU 6115W ne demonstrează că nu se dezice. Fiind un aparat foarte simplu nu cred că o să fiţi nevoiţi să-i citiţi manualul de utilizare cum nu e nevoie la nicio hotă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Gorenje DU 6115W, hota DU6115W”

  1. Si eu am acest model si se descurca de minune chiar si daca sunt mai multe focare pornite pe plita. Am ales Gorenje deoarece am mai multe electrocasnice de la ei care nu au cedat pana acum.

Comentariile sunt închise.