Gorenje DF6316XSC, hotă incorporabilă cu 370 mc/h

Gorenje DF6316XSC e una dintre acele hote incorporabile telescopice, adică care își pot mări suprafața de absorbție. Astfel are mai multe filtre bune dar și designul e ceva mia plăcut. Îmi place cum arată și prefer cele pe inox decât cele pe alb, deoarece acea culoare da un plus de eleganță. E un model pentru care puteți alege tipul de evacuare: cu extracție (clasic) sau prin reciclare (aici e nevoie de un filtru special și care trebuie schimbat din când în când). Evacuarea prin reciclarea se adresează celor care nu pot pune un burlan de evacuare deoarece nu le permite zidul pe care se află plita/aragazul (vă aflați la bloc ori aveți un perete spre interior și nu spre exterior).

O recomand indiferent cu doriți să o folosiți iar designul și performanțele ei o recomandă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un model de tip telescopic care poate fi util dacă folosiți toate arzătoarele plitei, deci se formează mai mult miros și abur decât de obicei. Are un singur motor și e suficient de bun deoarece poate absorbi cu o putere de 370 mc/h.

E dotată cu două lămpi de 28 W fiecare, care iluminează perfect plita și de ce nu, poate ilumina în bucătărie. Puterea ei e de 150 W iar filtru e unul lavabil. Nivelul de zgomot diferă în funcție de treapta aleasă (are 3 trepte de absorbție). Controlul e mecanic ca și la majoritatea și nu e nevoie de prea multe opțiuni.

Designul e plăcut pe inox și dimensiunile hotei sunt cele uzuale – 60 lățime. Puteți alege cum să evacuați sau să scăpați de abur ori de miros. Diametrul burlanului de evacuare trebuie să fie de 120 mm.

Plusuri: preț foarte bun, design elegant, performantă, suportă una din două tipuri de evacuare (le-am menționat sus) și ușor de întreținut.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje DF6316XSC e o hotă ușor de folosit și care nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie modernă. Nu e o variantă de tip șemineu ci una care trebuie incorporată, adică pusă sub un mobilier suspendat. Nu sunt multe hote ca și aceasta și nu uitați că e vorba de un brand cu experiență în domeniu. Dacă aveți o bucătărie nouă vă recomand aparate incorporabile deoarece oferă mai multe funcții și să fie pe inox.

Te-ar mai putea interesa