Gorenje DE82/G, uscător de rufe cu clasă A++

Gorenje DE82/G este un model destul de interesant care are un preț ceva mai bun decât altele deoarece are clasa energetică A++, însă eu aș lua în calcul chiar și cele cu clasă energetică mai bună deoarece consumul de energie este tot mai important, adică să fie cât mai mic. Această generație de uscătoare arată foarte bine pentru că evidențiază anumite părți ale aparatului, plus că și pe partea de specificații excelează. Vreau să spun că se observă foarte ușor că este un aparat de top și nu unul de buget de la un brand oarecare.

Consumul oricum este scăzut datorită pompei de căldură, iar în comparație cu ele care folosesc, cea de jos este mult mai eficientă adică are A++ față de cât au acelea (A și B). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Consumul de energie este semnificativ mai mare față de unul cu A-30% (Gorenje DA83IL/I), adică variata de sus nu este cea mai avansată. Alegeți care vă convine, însă celălalt model costă cu vreo 500 de RON mai mult. Să nu uităm că vorbim de un brand foarte apreciat deoarece oferă aparate fiabile și competitive.

Performanțele sale sunt de lăudat și aici ne referim strict la capacitatea de încărcare maximă, care este de 8 kg la acest model. La mașinile de spălat rufe vorbim de mai multe aspecte, însă acest aparat se ocupă doar de uscare rufelor. Numărul mare de programe este un plus pentru orice aparat pentru a oferi utilizatorului cele mai bune rezultate.

Uscătorul acesta are funcție de încărcare la jumătate, adică este ideală pentru zilele în care nu aveți multe rufe. Mai este și senzorul de umiditate care are un rol foarte important – monitorizează nivelul de umiditate din rufe. Se pot personaliza și mai mult programele cu acele funcții ce sunt prezente pe partea dreaptă panoului de control.

Concluzie

Gorenje DE82/G este unul dintre acele aparate care vă pot face viața mai ușoară și dacă nu aveți loc pentru el lângă mașina de spălat, îl puteți pune în dressing deoarece aveți nevoie doar de o priză și de o scurgere pentru condens (poate că preferați un recipient de colectare).

Te-ar mai putea interesa