Gorenje DA83IL/I, uscător de rufe cu motor PowerDrive

Gorenje DA83IL/I este unul dintre cele mai avansate uscătoare de pe piață și se poate vedea doar după cum arată. Anumiți producători oferă astfel de aparate pentru cei care vor un plus de calitate și de performanță. Vorbim de un model cu capacitate de încărcare destul de mare, adică 8 kg care trebuie să corespundă cât de cât cu capacitatea mașinii de spălat astfel încât voi să mutați doar rufele dintr-un aparat în altul. Unele programe au limitări în ceea ce privește încărcarea, astfel că un uscător de rufe de 8 kg ar fi de ajuns în cele mai multe situații.

Depinde și cum doriți să fie uscate rufele, sunt diverse opțiuni care pot fi alese în partea dreaptă ca și la mașinile de spălat. Interfața este una destul de prietenoasă și aveți aproape toate informații, dar mai multe veți găsi în manualul său. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Se laudă cu un consum de energie foarte scăzut – clasa A-30%, și se datorează motorului Invertor PowerDrive dar și pompei de căldură. Cele mai puțin eficiente sunt cele care au un proces de uscare dor prin condensare.

Tamburul este unul special denumit WaveActive adică are niște forme diferite pentru a îmbunătăți procesul de uscare și se mișcă în ambele direcții ca să fie mai puține cute la rufe. Dacă tot discutăm de design, vedem o carcasă albă cu un panou de control touch bine evidențiat (pe negru) și cu icoane mari și afișaj vizibil în orice condiții. Seamănă destul de mult cu mașinile de spălat rufe, doar că sunt mici diferențe estetice.

Miele TSC 563 WP este un model Smart dacă căutați un aparat electrocasnic diferit sau mai special, consumul fiind la fel cu cel al modelului prezentat mai sus.

Concluzie

Îl recomand pentru că are un consum mic (circa 177 kWh pe an), numeroase programe (14), senzor de umiditate (monitorizează nivelul de umiditate din rufe), diverse opțiuni (amânare pornire, anti-șifonare, Refresh/reîmprospătare), etc. Gorenje DA83IL/I poate fi ales alături de un serviciu de montaj în caz că nu vă pricepeți sau nu aveți un ajutor prin casă. Oricum, instalarea sa este mai simplă deoarece nu trebuie decât să-l racordați la o scurgere și să aveți o priză în apropiere.

Te-ar mai putea interesa