Gorenje D9866E, uscător de rufe cu condensare

Gorenje D9866E e o alegere bună pentru cei care au nevoie de un ajutor acasă sau oriunde aveți multe rufe. Poate face față chiar și dacă aveți două mașini de spălat. Nu prea vă recomand mașinile cu uscător incorporat deoarece nu sunt la fel de performante. Cele incorporate pot usca o cantitatea inferioară celei de spălare, deci nu e chiar practic cel integrat. Se poate observa doar după design că e vorba de un uscător ceva mai sofisticat și performant. Îmi place combinația de negru cu alb iar ușa sa e pe gri. Există uscătoare

Prețul său e cam mare dar e justificat de faptul că poate usca foarte multe rufe. Alternative există însă nu sunt foarte multe și prețurile sunt ceva mai atractive deoarece spală mai puțin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Uscătoarele sunt cu încărcare frontală și suportă maxim 9 kg. E dotat cu un ecran LCD mare, clasa A+++, 27 de programe și altele. NU sunt multe uscătoare care să ofere atâtea și consumul de 1.54 kWh într-un program obișnuit e destul de acceptabil. De fiecare dată când comparați consumul de energie al unui aparat cu cel al altui aparat, trebuie să țină cont de capacitatea de spălare.

Programele de uscare sunt următoarele: ușor de călcat, mix, delicate, lână etc. Sunt mult mai multe dar nu are rost să le enumăr chiar pe toate. Pe partea de funcții are: TwinAir, IonTech, autodiagnosticare, semnalizare acustică terminare program etc. Dimensiunile sale sunt cele clasice, adică are tot o lățime și adâncime de 60 cm ca  și cele ale unei mașini de spălat.

Plusuri:poate usca aproape cât pentru 2 mașini de spălat, consum redus, nu ocupă mai mult spațiu decât o mașină de spălat, multe programe și a fiabilă.
Minusuri: nu e accesibil.

Gorenje D9866E nu e acel gen de aparat care l puteți achiziționa fără probleme, deoarece prețul nu e chiar la îndemâna oricui. Nu e genul de aparat care poate fi cu ușurință peste o mașină de spălat, dar nici invers. Depinde de dimensiunile fiecărui aparat și e bine să găsiți soluții pentru economisirea spațiului.

Lasă un comentariu