Gorenje D8565NR, uscător de rufe roșu cu pompă de încălzire

Uscătorul de rufe Gorenje D8565NR e una din 3 variante oferite de acest brand doar că aceasta e pe roșu. Indiferent pentru care vă decideți în final, veți observa că dotările sunt aceleași. Poate că modelul argintiu s-ar asorta cu restul aparatelor, însă soția cred că va fi mai încântată de o variantă roșie. Există și mașinile de spălat pe aceeași culoare dacă nu aveți una și vreți să luați în calcul una. Eu v-aș sugera să optați pentru același brand datorită fiabilității ridicate și dotărilor oferite (tehnologii mai avansate).

Din poza de jos se poate vedea cât de bine arată combinația de roșu cu negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Toate uscătoarele de rufe sunt cu încărcare frontală și au cam același design, adică seamănă cu mașinile de spălat. Panoul de control nu e complet digital și acel ecran afișează timpul rămas pentru ca voi să știți când trebuie să reveniți. Are la fel de multe programe de uscare ca o mașină de spălat – 15 programe, iar voi nu mai trebuie să sortați țesăturile în funcție de program.

Un astfel de aparat are un consum destul de mare dar cred că știți deja asta, că doar are o cantitate de încărcare de 8 kg. Un aparat cu încărcare mare are și dimensiuni generoase – adâncime de 60 cm. Deci nu poate fi pus peste o mașină de spălat care are adâncime mult mia mică.

Păreri pro și contra

Toate acele tehnologii sunt plusuri pentru acest tip de aparat și mă refer la: SensoIQ (senzori care monitorizează programul de spălare), IonTech (combate alergiile), AutoDrain (golire automată a rezervorului condensatorului), TwinAir (sistem de aer bidirecțional), FiltrationSupreme (un filtru cu 40% mai eficient). Deci chiar merită ales și la acest capitol nu prea există concurență.

Gorenje D8565NR e un aparat care poate fi de folos de cei care nu au timp sau loc pentru rufe și pentru a economisi spațiu, se poate lângă sau peste mașina de spălat. Sunt numeroase prezentări video cu acele tehnologii anterior menționate, dar cred că v-ați făcut deja o idee despre ele.

Te-ar mai putea interesa